Traian Basescu sustine planul de pace al lui Kerry, tratat prevestit in Biblie, al carui semnare va atrage consecinte grave

Distribuie!by De ce credeti ca sustine Traian Basescu semnarea Tratatului de Pace, pentru care s-a deplasat John Kerry de 10 ori in ultimul an intre Israel si Palestina sa puna presiune pe ambele parti spre a fi semnat. Tratatul este in desfasurare din 2001, initiat de catre Bill Clinton si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce credeti ca sustine Traian Basescu semnarea Tratatului de Pace, pentru care s-a deplasat John Kerry de 10 ori in ultimul an intre Israel si Palestina sa puna presiune pe ambele parti spre a fi semnat. Tratatul este in desfasurare din 2001, initiat de catre Bill Clinton si se numeste Roadmap Quartett, in Biblie este prevestit sub  denumirea de Legamantul Sfant intre 4 vanturi,  mari simboluri: Ursul, Vulturul, Taurul si Dragonul, daca va uitati intre cine se semneaza acest tratat presionat de Kerry, Basescu si toti sionistii veti avea socul de a afla ca intre Rusia ( cu simbolul ursului pe steag), SUA (vulturul), Europa ( Taurul- zeita Europa- vezi moneda de 2 Euro), Dragonul ( China- Natiunile Unite), mai multe aflati in episodul Sosirile:

http://www.youtube.com/watch?v=k881hQzsxLQ


http://www.trilulilu.ro/video-diverse/sosirile-40

mai multe clarificari despre vizita lui Basescu in Israel aici: Guvernul Romaniei, alaturi de Basescu si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO mafiotilor care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !


 

TRAIAN BĂSESCU în Israel. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, înaintea vizitelor de stat pe care le va efectua luni şi marţi în Israel şi în Teritoriile Palestiniene, că România susţine fără rezerve iniţiativa de pace a secretarului de stat american John Kerry.

1

John Kerry alaturi de seful bisericii sataniste Lavey

TRAIAN BĂSESCU, aflat în vizită de stat în Israel, a fost primit, luni dimineaţă, la Ierusalim, de omologul israelian Shimon Peres.

Pe agenda întâlnirii de la Reşedinţa Prezidenţială “Beit Hanasi” se află de asemenea un cuvânt de mulţumire adresat de preşedintele României, semnarea în Cartea de Onoare şi convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale.

Tot luni, la ora 11.00, la sediul Guvernului, sunt programate scurte declaraţii de presă ale preşedintelui României şi ale prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmate de convorbiri ale celor doi oficiali, iar la ora 12.10, la Muntele Herzl, Cimitirul Eroilor Israelieni, va avea loc un ceremonia de depunere a unei coroane de flori la mormântul lui Theodor Herzl.raian Băsescu, aflat în vizită de stat în Israel, a fost primit, luni dimineaţă, la Ierusalim, de omologul israelian Shimon Peres.

Pe agenda întâlnirii de la Reşedinţa Prezidenţială “Beit Hanasi” se află de asemenea un cuvânt de mulţumire adresat de preşedintele României, semnarea în Cartea de Onoare şi convorbiri oficiale cu participarea membrilor celor două delegaţii oficiale.

Tot luni, la ora 11.00, la sediul Guvernului, sunt programate scurte declaraţii de presă ale preşedintelui României şi ale prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmate de convorbiri ale celor doi oficiali, iar la ora 12.10, la Muntele Herzl, Cimitirul Eroilor Israelieni, va avea loc un ceremonia de depunere a unei coroane de flori la mormântul lui Theodor Herzl.

TRAIAN BĂSESCU în Israel.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, înaintea vizitelor de stat pe care le va efectua luni şi marţi în Israel şi în Teritoriile Palestiniene, că România susţine fără rezerve iniţiativa de pace a secretarului de stat american John Kerry.

“Un capitol aparte este rezervat iniţiativei de pace a secretarului de stat John Kerry şi, din acest punct de vedere, vă asigur că România susţine fără rezerve iniţiativa de pace a secretarului de stat John Kerry, implicarea SUA ca mediator între Israel şi Palestina şi ajungerea la o soluţie care să satisfacă vechea noastră abordare în ceea ce priveşte conflictul palestiniano-israelian, două state în pace şi securitate. Sigur, având în vedere ponderea lumii arabe, trebuie dată o atenţie deosebită securităţii Israelului”, a spus Băsescu, într-o declaraţie de presă susţinută la aeroportul “Henri Conadă”, înainte de plecarea în aceste vizite.

loading...

El a precizat că atât în Israel, la Tel Aviv, cât şi la Ramallah, va avea discuţii cu demnitarii cu privire la situaţia din regiune şi a spus că, pe fondul instabilităţii din zonă, iniţiativa de pace a lui John Kerry reprezintă “o oportunitate care nu trebuie ratată”.

“Constatăm instabilitatea din Egipt, situaţia de război civil din Siria, situaţia instabilă din Irak şi, nu în ultimul rând, situaţia din Liban. Practic, pe acest fond de intabilitate din jurul Israelului şi a Teritoriilor Palestiniene, e clar că inţiativa de pace a secretarului de stat Kerry este o oportunitate în ceea ce priveşte asigurarea păcii în regiune, o oportunitate care, în opinia noastră, nu trebuie ratată”, a spus Băsescu.

El a arătat că România este una dintre ţările care au susţinut coonsecvent necesitatea ajungerii la un acord israeliano-palestinian, în condiţiile în care se cunosc foarte bine cele cinci chei ale acestei soluţii israeliano-palestiniene, dar şi inflexibilitatea părţilor pe anumite probleme şi există şi puncte de vedere asupra concesiilor care trebuie făcute.

“Mesajul nostru principal, din acest punct de vedere, va fi legat de faptul că oricând e mai bun un compromis de la abordările tradiţionale ale celor două părţi care au făcut ineficiente negocierile de pace până acum. Deci e mai bun un compromis decât să nu ai siguranţă şi pace pentru propriii tăi cetăţeni”, a spus Băsescu.

Luni şi marţi, preşedintele Traian Băsescu va efectua vizite de stat în Israel şi în Teritoriile Palestiniene.
În Israel, şeful statului va avea întâlniri cu preşedintele Shimon Peres, cu premierul Benjamin Netanyahu, cu preşedintele Knesset-ului, Yuli Edelstein, cu ministrul de Externe, Avigdor Lieberman.

De asemenea, la Ramallah, Traian Băsescu va avea o întâlnire cu preşedintele Teritoriilor Palestiniene, Mahmoud Abbas.

Secretarul de Stat american John Kerry a făcut, la începutul lunii ianuarie, un turneu diplomatic de patru zile în Orientul Mijlociu, fără să reuşească să-i convingă pe israelieni şi palestinieni să se ralieze la planul său de pace, a relatat AFP.

În cursul celei de-a zecea călătorii în regiune, John Kerry, care se confruntă cu poziţiile ireconciliabile ale celor două tabere, a discutat cu liderii israelieni şi palestinieni pe marginea unui proiect de acord-cadru, care trasează liniile reglementării divergenţelor legate de frontiere, securitate, statutul Ierusalimului şi soarta refugiaţilor palestinieni.

CRITICI DURE PENTRU KERRY

Ministrul israelian al Apărării, Moshe Yaalon, a lansat critici virulente împotriva planului de pace pentru Orientul Mijlociu propus de secretarul de Stat american John Kerry, informează cotidianul israelian Yediot Aharonot, citat de AFP.

“Secretarul de Stat John Kerry – care a venit aici determinat şi animat de o obsesie de neînţeles şi de un fel de mesianism – nu poate înţelege nimic despre conflictul cu palestinienii”, a spus Yaalon în conversaţii private cu oficiali israelieni şi americani.

“Singurul lucru care ne-ar putea salva ar fi ca John Kerry să câştige Premiul Nobel pentru Pace şi să ne lase în pace”, a continuat Yaalon cu ironie.

Yaalon a denunţat propunerile americane privind dispozitivul de securitate din Cisiordania. “Planul american de securitate nu are nici măcar valoarea hârtiei pe care este scris. Nu oferă nici securitate, nici pace. Deocamdată, noi suntem singurii care au făcut concesii – eliberând deţinuţi palestinieni; palestinienii nu au oferit nimic”, a subliniat Yaalon, membru al formaţiunii Likud (dreapta naţionalistă), condusă de premierul Benjamin Netanyahu.

Ministrul israelian pentru Relaţii Internaţionale, Youval Steinitz, un apropiat al lui Netanyahu, a declarat că este “de acord cu conţinutul afirmaţiilor” lui Yaalon, subliniind totuşi că trebuie evitate “jignirile personale”.

În schimb, ministrul Justiţiei, Tzipi Livni, responsabilă de negocierile de pace cu palestinienii, l-a criticat pe colegul său: “Putem exprima opoziţie faţă de negocieri în mod argumentat şi responsabil, fără a compromite relaţiile cu cel mai bun prieten”.

John Kerry a fost criticat de numeroşi oficiali israelieni în ultima vreme. Secretarul de Stat american, care a efectuat zece vizite în regiune începând din martie 2013, nu a reuşit până acum să ralieze cele două părţi la planul său de pace.

Surse: realitatea TV

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite