TREBUIE VAZUT: Documentar in care prof.Kent Hovind demonteaza evolutia

Distribuie!by Kent Hovind a avut confruntari cu diferiti evolutionisti si el ca creationist i-a demontat din primele secunde pe toti marii evolutionisti dezinformatori ai lumii in teme ale teoriilor stiintei, evolutie, geofizica si cosmologie. Omul a sustinut seminarii in universitati, la radio, tv , in biserici, din anul 1991, fiind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Kent Hovind a avut confruntari cu diferiti evolutionisti si el ca creationist i-a demontat din primele secunde pe toti marii evolutionisti dezinformatori ai lumii in teme ale teoriilor stiintei, evolutie, geofizica si cosmologie. Omul a sustinut seminarii in universitati, la radio, tv , in biserici, din anul 1991, fiind denigrat de catre anumite grupari si numit adept al teoriilor conspiratiilor si ca si predecesorii lui ( William Cooper, Bill Schnoeleben, John Todd) redus la tacere prin faptul ca i s-a inscenat, in 2007 un motiv de a fi arestat pentru evaziune fiscala, adica ca ar fi castigat sume uriase din aceste seminarii, pe o perioada de 10 ani. In 2012 se pusese problema sa fie eliberat pentru buna purtare, insa nici astazi nu s-a intamplat acest lucru.

Kent a militat impotriva Noii Ordini Mondiale si a demontat toate minciunile aruncate de aceasta pe piata, cum ar fi ideea de evolutionism care preda ca esti un sclav si ca nu ai drepturile biblice de la Dumnezeu. A demonstrat cum societatea indeparteaza anual de la credinta 75% dintre copii ce provin din case crestine, prin teoriile false predate in scoli si cum doar doua state din America obliga invatamantul sa predea si creationismul.


loading...

Este foarte important sa urmariti acest documentar, mai ales ca va va deschide mintea in tot ceea ce elita mondiala ne ascunde si pentru cultura noastra generala.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite