TREBUIE VOTAT| Candidat la Primăria Capitalei. Indiciu… a pus pe jar Muftiatul cu moscheea

Distribuie!by Celebrul Cătălin Berenghi, care nu demult a îngropat porci pe terenul alocat de Guvernul Ponta pentru construirea unei mega-moschei în Capitală, în ideea că Muftiatul nu-şi va mai face lăcaş pe pământ “pângărit”, s-a decis să candideze la şefia Primăriei Capitalei pentru a stopa abuzurile din administraţia locală. Într-un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Celebrul Cătălin Berenghi, care nu demult a îngropat porci pe terenul alocat de Guvernul Ponta pentru construirea unei mega-moschei în Capitală, în ideea că Muftiatul nu-şi va mai face lăcaş pe pământ “pângărit”, s-a decis să candideze la şefia Primăriei Capitalei pentru a stopa abuzurile din administraţia locală.

Într-un alt demers similar, Cătălin Berenghi, a coordonat sfinţirea şi amplasarea a 500 de cruci pe acelaşi teren alocat construirii moscheii, eveniment la care au participat în jur de 200 de persoane, unii dintre aceştia îmbrăcaţi în straie populare.


“M-am hotărât să candidez la Primăria Generală, să-i atac eu pe ei din interior. Sunt presiuni foarte mari asupra mea din cauza protestelor pe care le fac de patru ani faţă de instituţiile inapte ale statului, cum sunt Guvernul, Primăria Capitalei, Administraţia Prezidenţială sau Poliţia. Ultima ispravă este cea a încadrării clădirilor în care am afaceri din 1993 în clasa 2 de risc.

loading...

Acum sunt în clasa 1 de risc. Am primit somaţie de închidere a activităţii şi Primăria Sector 5 mi-a retras autorizaţia de funcţionare. Din cauza abuzurilor m-am hotărât să candidez la Primăria Capitalei”, a declarat Cătălin Berenghi pentru ziarul Puterea.


Întrebat dacă are bani să-şi finanţeze campania, bărbatul susţine că “nu trebuie bani pentru ulei, zahăr şi găleţi, pentru că se poate şi altfel”.

Cătălin Berenghi pretinde că are un proiect clar şi bine conturat pentru Capitală, dar încă nu l-a dat publicităţii.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

http://epochtimes-romania.com/news/candidat-surprinza-la-primaria-capitalei-indiciu-a-pus-pe-jar-muftiatul-cu-moscheea—243269

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Scenariu ÎNGRIJORĂTOR al unui analist rus: E timpul să reîmpărţim România?
Imam musulman s-a căsătorit cu o fetiţă de şase ani. Copila e speriată: “Mi-e frică de acest bărbat!” (Video)
Atenție când faceți cumpărăturile pentru Sărbători! NEREGULI GRAVE găsite la Carrefour și Cora
FUNAR: Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română
Procurorii DNA şi cei din Parchetul General monitorizeaza cu atentie toate conturile de Facebook, iar cine nu e pe placul sistemului este obligat sa isi stearga contul- cazul Mihaelei Radulescu
Vedea-te-aș cum îi refuzi grațierea nevestei ( care a folosit acte false pentru a pune mana pe o casa), domnule președinte !
Nebunia lumii: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!
S-A INVENTAT PASTILA CARE PERMITE OAMENILOR SA TRAIASCA PANA LA 120 DE ANI!
Drama României: numărul copiilor născuţi a scăzut cu 40% faţă de anul 1990
Ce ne-a adus noua UE: saracie, defrisarea padurilor, otravirea alimentelor, desfiintarea agriculturii, sclavie in strainatate, distrugerea invatamantului, preluarea resurselor de catre straini, demolarea industriei, coruptie, pierderea suveranitatii si autonomiei etc.
Cat de greu e sa faci un P.F.A. in Romania si ce urmeaza dupa? De ce nu simplificati totul cum e in vest, sa poti avea un P.F.A. in maxim 2 ore? CA SA NE CARAM DIN TARA NU?
Patriarhia susține islamul, condamnând o slujbă de sfințire pe terenul alocat construirii moscheei- proiect sustinut de presedinte si prim ministrul Romaniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite