Trei jurnaliști de la CNN și-au dat demisia după o știre falsă privind legăturile lui Donald Trump cu Rusia

Distribuie!by O știre despre relația unui aliat al președintelui american Donald Trump și fond de investiții ruse a provocat un puternic scandal în interiorul CNN. Informația a fost retrasă de televiziunea americană, iar trei jurnaliști de la departamentul de investigații și-au dat demisia. Știrea, care cita o sursă anonimă, preciza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O știre despre relația unui aliat al președintelui american Donald Trump și fond de investiții ruse a provocat un puternic scandal în interiorul CNN. Informația a fost retrasă de televiziunea americană, iar trei jurnaliști de la departamentul de investigații și-au dat demisia.

Știrea, care cita o sursă anonimă, preciza că o comisie de investigație a Senatului cercetează o întâlnire între afaceristul de pe Wall Street Anthony Scaramucci și un executiv de la Fondul de Investiții Rus, un fond de 10 miliarde de dolari care face investiții directe în companii rusești, conform LA Times.


Scaramucci, fondatorul SkyBridgeCapital, a lucrat în echipa de tranziție a președintelui Donald Trump dinainte de investire.

Informația privind retragerea știrii a fost publicată pe CCN.com, dar nu a fost difuzată și pe televiziune. CNN a motivat retragerea știrii prin faptul că aceasta nu întrunește standardele editoriale și de asemenea a remis și o scuză publică către Scaramucci, care a acceptat-o, postând pe twitter că “toată lumea face greșeli”.
Thomas Frank, care a redactat șitrea, Eric Lichtblau, editor la direcția de investigații, și Lex Harris, editor la CNN până în 2001, coordonator departamentului, au anunțat că părăsesc CNN ca urmare a acestei știri.


“Ca urmare a retragerea știrii publicate pe CNN.com, CNN a acceptat demisia angajaților implicați în publicarea ei”, a precizat un purtător de cuvând al televiziunii.

loading...

Investigația desfășura extrem de rapid și plecarea celor trei jurnaliști poate fi interpretată drept un semn că CNN vrea să se protejeze împotriva acuzațiilor de “știri false” din partea lui Donald Trump și a susținătorilor săi.

De altfel, președintele american nu a ratat șansa de a lansa un nou atac la adresa televiziunilor, cu excepția Fox News. “Așadar au fost prinși cei de la Știri False CNN, dar cum rămâne cu NBC, ABC și CBS? Sau cum e cu decăderea NY TImes și Washington Post? Toate sunt Știri False”, a scris Trump pe Twitter.

Mai mult, Donald Trump a afirmat că CNN analizează “schimbări masive de management după ce au fost prinși că forțează povești false despre Rusia“. “Audiențele se prăbușesc”, a afirmat președintele american.

http://www.b1.ro/stiri/externe/trei-jurnalisti-de-la-cnn-si-au-dat-demisia-dupa-o-stire-falsa-privind-legaturile-lui-donald-trump-cu-rusia-190028.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum au fost chinuiti valahii in Ardeal de Casa Regala, de sasi si de unguri. Cititi aici si veti afla de ce romanii au fost si sunt saraci!
REȚEAUA SOROS. BANI „ALBI” pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu….etc.
Consilier din Resita: Omul nu este persoană, ci Ființă Vie Născută Viu!
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
DE VAZUT: IACOV- film subtitrat online
Luuuuunga lista a fiilor, fiicelor si nevestelor de PSD-isti care au prins slujbe bune in structurile Ministerului de Externe
Wild Carpathia - Seasons of Change», prezentat în premieră la sediul ONU- totul a inceput cu un mesaj al Printului Charles de parca ar fi tara lui!
De ce exista atat de multa saracie pe planeta? Pentru ca o mana de bogati care detin averea globala NU LASA pe cei saraci sa iasa din mizerie, LUANDU-LE partea | COMUNISMUL Biblic inseamna toti suntem egali, capitalismul, doar cativa bogati si restul sclavii lor
Donald Trump îl concediază pe apostolul homosexualilor, ambasadorul Hans Klem, cel care s-a fotografiat cu steagul secuiesc
Islamistii din Siria au inceput sa CRUCIFICE prizonierii de razboi
Ce se întâmplă cu cel care nu se roagă?
„Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite