Trip advice: Barcelona

Distribuie!by                                                   Tinand cont de faptul ca se apropie perioada concediilor, voi incepe sa va recomand cate o destinatie de vacanta. Am observat in ultimul timp, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

                                                 Tinand cont de faptul ca se apropie perioada concediilor, voi incepe sa va recomand cate o destinatie de vacanta. Am observat in ultimul timp, ca foarte multa lume se orienteaza catre Barcelona, Spania. Orasul acesta m-a fermecat si mi-a ramas drag de cand l-am vizitat prima oara in 2001. Mi-au ramas intiparite in minte detalii specifice care il fac atat de special si ca sa nu va plictisesc va voi rezuma pe scurt cateva locatii pe care nu trebuie sa le ratati aici.

 

1

 

1. Locatia cea mai vizitata din Barcelona este indubitabil catedrala Sagrada Familia. Acest templu urias, a fost conceput de maestrul Gaudi, inceput in 1882 si mai are inca 30 de ani pana va fi finalizat, lucrarile depinzand de fondurile care se strang anual. Aceasta catedrala este atat de impresionanta in realitate incat nu are cum sa nu taie rasuflarea oricarui vizitator. Este foarte interesant periplul printre schele, muncitori, vitralii superbe si intreaga atmosfera sacra.


1

 

 

 

2. L’aquarium. Un superb loc de atractie situat in portul din Barcelona unde puteti vedea toate speciile de pesti, exemplare deosebite de animale din lumea marina si unde puteti calatori printr-un acvariu impresionant sub forma de tunel. Biletul de intrare include un afis mare drept amintire.

 

1

 

 

 

loading...

3. Muzeul satului de Montjuic. Este vorba despre un muzeu al satului care include diferite reproduceri ale caselor din toate partile Spaniei precum si ateliere de lucru ale mestesugarilor.


 

 

4. Casa lui Gaudi. La Pedrera. Una dintre casele create de celebrul arhitect Gaudi.

 

 

 

 

 

 

5. Muzeul lui Picasso. Muzeul Picasso detine lucrari ale artistului aranjate in ordine cronologica, de la inceputul pana la sfarsitul carieriei sale. Este una dintre cele mai populare galerii.

 

 

6. Fantana magica din Montjuic. O fantana care danseaza pe muzica in combinatie cu o iluminatie fantastica. Dintre toate fantanile pe care le-am vizitat vreodata, aceasta este favorita mea.

 

 

 7. Las Ramblas. Una dintre atractiile favorite este pietonala lunga de aproape 2 km, care duce pana la mare si care include toate magazinele si hotelurile celebre.

 

 

Statuia  lui Columb, Barcelona 2000

 

 

Casa lui Gaudi, Barcelona 2000

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite