Trump, declarație optimistă | „Voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată”

Distribuie!by Președintele ales al SUA, Donald Trump, a afirmat miercuri că va fi ‘cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată’, transmite AFP, conform agerpres.ro ‘Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a afirmat miercuri că va fi ‘cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată’, transmite AFP, conform agerpres.ro

‘Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată. Cred cu adevărat acest lucru’, a afirmat Trump, în conferința de presă susținută la Trump Tower din New York.


El a citat mai mute concerne auto precum Fiat/Chrysler și Ford, care și-au asumat angajamente cu privire la activităților lor în SUA.

‘Am avut vești fantastice în cursul ultimelor două săptămâni. Am fost foarte activ din punct de vedere economic pentru țara noastră’, a continuat Trump, potrivit căruia ‘multe grupuri constructoare de automobile se vor instala’ în SUA.


‘Vești mari vor fi anunțate în următoarele două săptămâni despre grupuri care vor construi în Vestul Mijlociu’, a mai spus președintele ales, exprimându-și speranța că General Motors și industria farmaceutică vor urma acest exemplu.

Donald Trump, care se va instala la Casa Albă pe 20 ianuarie, poartă o ofensivă împotriva delocalizărilor și pentru relansarea activității industriale în SUA. În timpul campaniei electorale, el a promis că va impune taxe vamale prohibitive de 45% asupra importurilor din China.

Rata șomajului în SUA a scăzut la 4,7% la sfârșitul lui 2016, cel mai coborât nivel din ultimii nouă ani.

loading...

Trump, declarație optimistă | “Voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
Ion Iliescu i-a decorat pe Schweighofer, austriecii l-au decorat pe Iohannis pentru sustinerea companiei Schweighofer, frumos nu?
Parinti carora copiii le-au murit in urma vaccinurilor, nu au primit nicio despagubire de la doctorii si spitalele care au nenorocit prin vaccin familii intregi!!! Iata cazuri concrete. Cei pro-vaccin sa le sara in ajutor daca pot!!!
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
BOMBĂ! Schweighofer recunoaşte comerţul ilegal cu lemn | Ce au decis şefii companiei
MARTURIILE CUTREMURATOARE DESPRE STAPANII LUMII ALE SAVANTULUI ANGHEL RUGINA
TUPEU de MASON| Tiriac cere statului roman 17 mil. de euro despagubiri
Romania a redevenit granarul Europei, doar ca romanii nu beneficiaza de acest statut, ci firmele straine care exporta cerealele din tara noastra!
Ce se intampla cand familia nu e unita- paziti-va ADN-ul si familia biologica
RECORD de cheltuieli facute de IOHANNIS in luna MARTIE pe deplasari, niciun presedinte nu a mai reusit asta pana acum|totul din impozitele NOASTRE de sclavi
Caz CUTREMURĂTOR, Crăciun 2015: Te rog, mamă, voi fi bună și cuminte. Te rog!
Intalnire istorica intre seful ONU si presedintele Bisericii Adventiste Mondiale: Ce discutii au purtat cei doi lideri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite