Trump IRONIC despre CLIMĂ: Vom avea cea mai rece iarnă înregistrată vreodată. Unde este supraîncălzirea

Distribuie!by Ironic, preşedintele SUA Donald Trump a făcut un comentariu cu trimitere spre cei care l-au acuzat de decizia privind retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris. Această postare i-a atras un val de controverse din partea internauţilor. Președintele Trump a negat întotdeauna încălzirea globală și schimbările în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ironic, preşedintele SUA Donald Trump a făcut un comentariu cu trimitere spre cei care l-au acuzat de decizia privind retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris. Această postare i-a atras un val de controverse din partea internauţilor.


Președintele Trump a negat întotdeauna încălzirea globală și schimbările în curs. Pe Tweet, șeful Casei Albe este ironic cu privire la mediile sociale. “Coasta de est a Statelor Unite este lovită de un val de îngheț și acest lucru ar putea fi cel mai rece An Nou pe care l-am înregistrat vreodată. Putem folosi o parte din încălzire globală pe care țara noastră dar şi alte ţări, plătesc trilioane de dolari pentru a ne proteja. Acoperă-te bine!”, a scris Donald Trump, pe contul său de Twitter.


loading...

Cuvintele lui Trump au declanșat un val de controverse: “Confundă vremea cu fenomenul global al schimbărilor climatice”, subliniază unul dintre cei peste 95 de mii de comentatori.

http://evz.ro/trump-ironic-clima-iarna.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite