Trump la un pas de a fi asasinat! Cartile de joc illuminati prevestesc asta de mult!!!!! Dar pe cine intereseaza aceste lucruri cand sunt doar “teorii conspirationiste”

Distribuie!by Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani! loading...   Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas. Michael Steven Stanford, în vârstă de 20 de ani, a încercat să fure arma unui agent de securitate și să tragă în candidatul republican, însă a fost oprit la timp. Tânărul, care a fost arestat imediat după incident, călătorise din California în Nevada anume pentru a participa la întâlnirile lui Donald Trump cu susținătorii […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!

1

loading...

1

 

Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas.

Michael Steven Stanford, în vârstă de 20 de ani, a încercat să fure arma unui agent de securitate și să tragă în candidatul republican, însă a fost oprit la timp.

Tânărul, care a fost arestat imediat după incident, călătorise din California în Nevada anume pentru a participa la întâlnirile lui Donald Trump cu susținătorii săi.

Potrivit declarațiilor date în momentul în care s-a cerut arestarea sa, tânărul s-a apropiat de un agent de securitate sub motivul că vrea să ajungă la Donald Trump pentru un autograf. S-a repezit însă la arma agentului pe care nu a reușit însă să o scoată din suport.

loading...

Adus în fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro