Trump la un pas de a fi asasinat! Cartile de joc illuminati prevestesc asta de mult!!!!! Dar pe cine intereseaza aceste lucruri cand sunt doar “teorii conspirationiste”

Distribuie!by Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!   Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas. Michael Steven Stanford, în vârstă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!

1

1

 

Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas.


Michael Steven Stanford, în vârstă de 20 de ani, a încercat să fure arma unui agent de securitate și să tragă în candidatul republican, însă a fost oprit la timp.

loading...

Tânărul, care a fost arestat imediat după incident, călătorise din California în Nevada anume pentru a participa la întâlnirile lui Donald Trump cu susținătorii săi.


Potrivit declarațiilor date în momentul în care s-a cerut arestarea sa, tânărul s-a apropiat de un agent de securitate sub motivul că vrea să ajungă la Donald Trump pentru un autograf. S-a repezit însă la arma agentului pe care nu a reușit însă să o scoată din suport.

Adus în fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

OAMENII RELIGIOSI NU SUFERA DE DEPRESIE
Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii: Angela Merkel, Juncker, Theresa May (UK), Paolo Gentiloni (ITA), Emmanuel Macron (FRA), Mark Rutte (HOL), Stefan Löfven (SWE), Xavier Bette (LUX), Nicola Sturgeon (SCO). La noi IOHANNIS și CIOLOȘ
INFORMATIE NAUCITOARE: COLDEA A RAMAS IN SRI SI LUCREAZA DUDUIND
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Colapsul unei țări: Foamete extremă în Venezuela
Dezvaluiri VIDEO +Documente despre cum statul roman nu doreste reindustrializarea tarii si cum nemtii si austriecii distrug Romania
Au trecut 2000 de ani si poporul continua sa aleaga hoti si criminali in locul lui Iisus
DOAR PENTRU AVANSATI: Razboiul masonic impotriva lui Christos in videoclipul TROPICO-Lana Del Rey
Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie. Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”
SOCANT:Dezvaluirile Arizonei Wilder despre cativa membri ai casei regale
Otrava zilnica - monoglutamatul de sodiu E-621 (Cancer la supermarket) VIDEO
In SECRET: S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial in luna septembrie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite