Trump la un pas de a fi asasinat! Cartile de joc illuminati prevestesc asta de mult!!!!! Dar pe cine intereseaza aceste lucruri cand sunt doar “teorii conspirationiste”

Distribuie!by Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!   Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas. Michael Steven Stanford, în vârstă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!

1

1

 

Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas.


Michael Steven Stanford, în vârstă de 20 de ani, a încercat să fure arma unui agent de securitate și să tragă în candidatul republican, însă a fost oprit la timp.

loading...

Tânărul, care a fost arestat imediat după incident, călătorise din California în Nevada anume pentru a participa la întâlnirile lui Donald Trump cu susținătorii săi.


Potrivit declarațiilor date în momentul în care s-a cerut arestarea sa, tânărul s-a apropiat de un agent de securitate sub motivul că vrea să ajungă la Donald Trump pentru un autograf. S-a repezit însă la arma agentului pe care nu a reușit însă să o scoată din suport.

Adus în fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite