Trump: redeschid investigatia dosarului 9/11

Distribuie!by Planurile lui Donald TRump pentru primele 100 de zile in Casa Alba au ridicat multora sprancenele, insa cel mai deranjant factor va fi redeschiderea anchetei dosarului 9/11. Trum crede ca 9/11 atacul avioanelor asupra turnurilor gemene, nu a fost investigat cum trebuie si planuieste sa sape doasrul pana la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planurile lui Donald TRump pentru primele 100 de zile in Casa Alba au ridicat multora sprancenele, insa cel mai deranjant factor va fi redeschiderea anchetei dosarului 9/11.

Trum crede ca 9/11 atacul avioanelor asupra turnurilor gemene, nu a fost investigat cum trebuie si planuieste sa sape doasrul pana la fund. ” In primul rand, investigatia 9/11 este un haos total si trebuie reluata”, a afirmat Trump. Din acest motiv chiar Bush nu a dorit sa voteze pentru Trump, caci Trump l-a acuzat pe Bush de multe nereguli.


Cum e posibil, spune Trump, ca 2 avioane sa atace 3 cladiri in aceeasi zi? Niciodata nu am uitat ca nu s-a mai spus nimic despre distrugerea cldirii 7 in documentul de 585 de pagini, cladire care s-a prabusit fara nicio explicatie.

Donald Trump a mai adaugat ca nu e posibil ca acest dosar sa fie cu caracter secret si conform unui senator care a avut acces la cateva zeci de pagini,  rezulta ca daca poporul american ar sti cu adevarat ce se mentioneaza in acel dosar, ar fi revolutie acum in strada.


Trump Bombshell For The Establishment: I’m Going To Reopening 9/11 Investigation

loading...

Sursa: worldtruthtv, traducerea Cocoon, orice preluare trebuie specificata cu link de directionare catre aceasta pagina.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nimeni nu poate face rău altuia, fără să plătească. Tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic
SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?
Doica si menajera familiei Ceausescu- Ilus Neni
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
De când a plecat PSD de la guvernare nu mai vrea nimeni autostrăzi?
Nephilimii (ingerii decazuti) in Biblie, categoriile si denumirile lor
EXPLOZIV! Turcescu, fotografii BOMBĂ cu Kovesi | „Ştiu, vor deveni virale”
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Manichiura cu gel poate creşte riscul de cancer de piele
Cel mai nepatriot presedinte Iohannis|concediu in Florida, revelion cu cine? Schweighofer, consulul Austriei?
Mărirea şi decăderea unei industrii care prelucra 12 tone de aur anual. Drumul de la aur la fier vechi
Statul român, în genunchi: după eşecul Bechtel, SRI l-a „pierdut” şi pe Ghiţă | OPINIE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite