TRUMP: Voi fi cel mai mare reprezentant al crestinilor cum nu au mai avut de mult| IUBESC BIBLIA| FIICA lui IVANKA: Maternitatea este cea mai importanta slujba

Distribuie!by Efectul Trump – turnesol ce scoate de ciuf, la vedere, agentura… . Pentru cei ce vor să se lămurească definitiv și clar în privința unora sau altora dintre activiștii spațiului public – în sensul identificării acestora ca agenți ai unor organizații de profil, recomand urmărirea poziționării față de Trump. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Efectul Trump – turnesol ce scoate de ciuf, la vedere, agentura…
.
Pentru cei ce vor să se lămurească definitiv și clar în privința unora sau altora dintre activiștii spațiului public – în sensul identificării acestora ca agenți ai unor organizații de profil, recomand urmărirea poziționării față de Trump.
Fie și dacă Trump va fi înlăturat, că se pare că așa se vrea, urmărind isteria și fervoarea demonică stârnită de alegerea sa – tot rămânem cu folosul așezării în insectar a tuturor agenților conspirați ai lu pește…pește de Volga, de Styx, de Apa Sâmbetei, de Iordan – de aici și expresia din vechime, iar vin ăștia cu iordane, sau cu brașoave, mai local…
.
Cine îl atacă și de ce, și cui aparțin ei – citiți mai jos…
Deci avem așa:
1. Singurul candidat din istoria USA care și-a plătit din banii săi campania electorală – Clanul Clinton a avut de 20 de ori mai mulți bani la dispozitie, de la jihadiștii saudiți și evrei mai ciudați, gen Soros.
2. Unul dintre puținii președinți crescut de mic – de la 16 ani – în respectul uniformei militare, absolvent de Școală militară de prestigiu.
3. Primul președinte din istoria US a cărui campanie a fost susținută de un creștin ortodox practicant, Reince Pribus, omul de incredere a lui Trump, grec la origine. Totodată Trump este și primul președinte american care a primit binecuvantarea unui preot ortodox grec atât în timpul campaniei electorale cât și în noaptea de după alegeri.
4. Primul președinte din istoria US a cărui fiică, Ivanka, (3 copii, 35 de ani) a spus că “maternitatea e cea mai importantă slujbă” pe care o poate avea o femeie, deși ea este vicepreședinte a corporației Trump. Isteria ”feministelor” pocite la afirmația asta v-o imaginați singuri.
5. Primul președinte american secondat de un cunoscut lider conservator, creștin practicant, catolic, irlandez, noul vicepreședinte al SUA, Mike Pence. Guvernator al statului Indiana, a impus o lege a libertăţii de conştiinţă, ce apăra libertatea religioasă ca un drept fundamental, lege care a protejat creștinii americani din Indiana de marxiștii și neo-komuniștii organizaţiilor de sub pulpana lui Soros.
6. Primul președinte american care afirmă tranșant că Islamul este o problemă majoră a omenirii și că militează pentru creștinii persecutați și uciși sistematic de musulmani. A mai declarat, asumându-și răspicat, deschis, credința: “I will be the greatest representative of the Christians they’ve had in a long time.”
.
cine sunt cei care-l ciupesc de unde apucă, cu teme dintre cele mai fantasmagorice – vă lămuriți singuri…

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite