Tu cumperi apă îmbuteliată? 11 din 19 sortimente depășesc limita admisă de bacterii. Vezi aici pe care trebuie să le eviți:

Distribuie!by Direcția Sanitară Veterinară (DSV) Bucureşti a verificat 19 sortimente de apă dintr-un supermaket, iar rezultatele au fost șocante. 11 sticle depășesc limita admisă de bacterii prezente în apă. Trei dintre ele depăşesc limita admisă de 15 ori, adică colcăie de microorganisme. Din punct de vedere tehnic, testul se referă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Direcția Sanitară Veterinară (DSV) Bucureşti a verificat 19 sortimente de apă dintr-un supermaket, iar rezultatele au fost șocante. 11 sticle depășesc limita admisă de bacterii prezente în apă. Trei dintre ele depăşesc limita admisă de 15 ori, adică colcăie de microorganisme.

Din punct de vedere tehnic, testul se referă exclusiv la numărul de bacterii conţinut de un mililitru de apa plată de băut, test repetat de două ori: odată la temperatura de 22 de grade Celsius, apoi la 37 de grade Celsius. La primul test apa nu trebuie să conţină mai mult de 100 de microorganisme (100 ufc/ml), iar la al doilea, standardul este de 20 de microroganisme (20 ufc/ml), potrivit romaniatv.net


Printre sortimentele testate au fost și trei de import, una dintre ele, San Benedetto, Italia, fiind „apă necurată” campioană, în sensul că depășește limita de bacterii de 15 ori.untitled_1_1_476x1024_81869000

Din cele 19 sticle, doar 8 au trecut testul de curăţenie. Asta însemană că 68% din apa din magazine colcăie de bacterii.


loading...

 

Aceasta în condițiile în care primăvară Autoritatea Națională pentru Protecția Consuamtorului (ANPC) a depistat cinci sortimente de apă cu depășiri ale normelor admise, iar nici până astăzi situația nu s-a ameliorat.

Tu cumperi apă îmbuteliată? 11 din 19 sortimente depășesc limita admisă de bacterii. Vezi aici pe care trebuie să le eviți:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite