Tu stii ce inseamna EFECTUL MANDELA si cum te poate afecta? Informeaza-te ca sa nu fii manipulat!

Distribuie!by Ce este Omul ? Unii ar spune că pe lângă rațiune, emoție și conștiință, el este suma experiențelor sale. Fiecare dintre noi are o memorie mai mult sau mai puțin clară a evenimentelor personale sau colective parcuse în decursul propriei existențe. Memoria este selectivă și înșelătoare ar putea spune […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce este Omul ? Unii ar spune că pe lângă rațiune, emoție și conștiință, el este suma experiențelor sale. Fiecare dintre noi are o memorie mai mult sau mai puțin clară a evenimentelor personale sau colective parcuse în decursul propriei existențe.

Memoria este selectivă și înșelătoare ar putea spune unii. Oamenii tind – datorită unui proces de vindecare naturală – să uite sau să modifice amintirile neplăcute, și să le amplifice pe cele plăcute. Deci suntem subiectivi în aprecierile noastre personale în raport cu experiențele care ne afectează.

Și totuși…

Există un număr de repere generale care rămân în memoria colectivă – sau ar trebui să rămână, clare, obiective, neschimbate. Sunt acele repere neutre, care țin de istoricul urban, social, cultural, economic sau politic al lumii în care trăim.

Suntem plini de impresiile reziduale ale efortului educativ al școlarizării, al filmelor vizionate, reclamelor văzute, știrilor din presa audio-vizuală. Toate aceste au un element de obiectivitate intrinsecă deoarece sunt elemente exterioare, globale, fără legătură directă cu persoana noastră.

O parte importantă a identității noastre atât ca indivizi cât și ca grupuri de indivizi se bazează pe aceste repere sociale, economice și culturale împărtășite de comun acord.

Generații întregi am crescut, am iubit și am fredonat versurile unui anumit hit la modă, sau ne-am oripilat colectiv de un anumit eveniment tragic.

Fără să realizăm, aceste experiențe comune, transpuse într-un soi de memorie colectivă – în măsura în care ne amintim cu toții că un anumit eveniment sau lucru din trecut s-a petrecut sau a fost într-un anumit mod, specific – constituie liantul identității noastre sociale.

Ei bine, de câțiva ani încoace (din 2010 se pare), lucrurile par să se schimbe în mod accelerat în ceea ce privește trecutul și chiar prezentul obiectiv. Grupuri mari de oameni rememorează frânturi de evenimente din trecut în același fel (cum este și normal) dar verificând dovezile istorice (înregistrările foto, audio, video sau chiar literare) descoperă cu surpindere că Istoria s-a schimbat. Sau poate a fost schimbată ?

Prima relatare de acest fel provine din anul 2010, când o bloggeriţă pe nume Fiona Broome a descoperit la o convenție numită Dragon Con, că atât ea cât și alte persoane de acolo își aminteau că Nelson Mandela ar fi murit în timpul detenției sale în anii 1980. Respectivii își aminteau în mod clar, complet, imaginile video de la înmormântarea lui Mandela, doliul din Africa de Sud, unele revolte în orașe, precum și discursul din inimă al văduvei lui.

În realitate, la acel moment Nelson Mandela trăia încă. A murit abia în 2013 la venerabila vârstă de 95 de ani.

Bine, o să vă gândiți că treaba asta e o prostie. Nici eu personal nu îmi amintesc chestia asta cu Mandela, că ar fi murit în pușcărie. În schimb îmi amintesc foarte bine imaginile din filmările cu asasinarea lui JFK. De-a lungul anilor am văzut cu toții atâtea documentare despre acest asasinat faimos, încât nu cred că e cineva care să nu poată vizualiza cu ochii închiși desfășurarea celor câteva zeci de secunde relevante.

Ei bine, aici chiar vă rog să faceți următorul experiment înainte de a viziona clipurile care urmează. Închideți ochii și încercați să rememorați secenele respective. Kenedy pe bancheta din spate a mașinii prezidențiale, arături de Jakie. Mașina rulând, cu escorta după ea. Apoi împușcăturile, panica, mașina accelerând. Vizualizați scena ? CÂȚI OAMENI SE AFLAU ÎN MAȘINA PREZIDENȚIALĂ ? Acum urmăriți video-urile.


 Șocați ?! Recunosc, și eu am fost. Îmi aminteam perfect faptul că în universul meu, Kenedy a fost împușcat într-o mașină cu 4 locuri, care avea 4 ocupanți.  Cuplul prezidențial pe bancheta din spate, și un șofer cu bodyguardul pe locurile din față. Acum descopăr șocat că toate aceste detalii sunt  fundamental schimbate. În amintirile mele, capul lui Kenedy cădea în față după împușcătură, nu pe spate. Și nu existau suspiciuni că consoarta prezidențială l-ar fi împușcat.

 Ei bine, și de aici începe balmucul. Verificând cu ochiul critic (brusc trezit!) al memoriei individuale, validate de memoria colectivă a celorlalți – prin intermediul internetului, descoperim că lumea și istoria noastră nu prea mai seamănă cu ceea ce ne aminteam. Desigur, sunt mici detalii, aparent nesemnificative, dar care demonstrează un fapt tulburător: că istoria poate fi schimbată, iar cineva chiar face treaba asta. Replici din filme, melodii, evenimente, seriale întregi – netul abundă de astfel de exemple. Această avalanșe de discrepanțe în domeniul industriei media este explicabilă: este cea mai puternică fațetă a memoriei colective a omului modern, copleșit de industria audio-viuală. Haideți să vedem câteva exemple.

Cu toții am fredonat măcar o singură dată în viață celebra melodie a trupei Queen, We are the champions. Fiți atenți la final. Nu observați nimic ciudat ?

Apoi, fanii filmului StarWars vor avea cu siguranță un șoc urmărind schimbările unor replici memorabile:


Și exemplele pot continua.

Ce este interesant este că aceste schimbări nu afectează doar înregistrările media din mediul online – ca să poți presupune că cineva pus pe șotii a schimbat peste noapte replicile din filme sau versurile unor melodii. NU ! Schimbările au apărut peste noapte și pe casete audio/video de acasă ale oamenilor, ceea ce demonstrează că schimbarea s-a produs CA ȘI CÂND LUCRURILE AȘA AU FOST DINTOTDEAUNA.

Trecem apoi într-o zonă științifică, ce vizează chiar schimbări fizice, la nivelul geografiei Pământului. Aici lucrurile sunt greu verificabile de marea majoritate a oamenilor, care sunt prost educați și nu au o memorie clară a cunoștințelor de geografie pe care ar fi trebuit să le asimileze în școală (în categoria asta intră majoritatea occidentalilor, în special americani, care habar nu au de noțiuni elementare de geografie). Însă iată câteva exemple pentru cititorii cu o cultură geografică bună:

Majoritatea oamenilor își amintesc însă lucrurile uzuale, cu care s-au întâlnit și se întâlnesc în traiul de zi cu zi, acolo unde schimbările sunt suficient de subtile încât să nu fie remarcate decât dacă sunt arătate cu degetul. E vorba de mărci de produse, evident:

 Trecem apoi la lumea cunoscătorilor de artă. Se pare că două capodopere ale picturii universale și-au schimbat sensibil forma. E vorba de portretul Giocondei și pictura Creatorului cu Adam de pe bolta Capelei Sixtine. Ei bine, până în urmă cu o lună și jumătate, Gioconda zâmbea la fel de enigmati precum o știam. Apoi brusc, și-a schimbat zâmbetul, acesta devenind unul larg, clar. Iar apoi în ultimele zile, zâmbetul ei a revenit la normal.

Aceași lucru s-a petrecut și cu o seamă de alte schimbări observate de cei ce urmăresc acest fenomen: frazele din Forest Gump și Apolo 13, ce vizează folosirea trecutul în loc de prezent (Life is/was like a box of chocolate – Forest Gump; Huston, we have/had a problem – Apolo 13)


Deci schimbările sunt reversibile iar cineva are această capacitate de a le manipula după bunul plac.

loading...

 Interesant este că schimbările au început să apară până și în biblie, spre șocul și groaza a milioane de creștini de toate culorile, mulți dintre ei cunoscând pe dinfară pasaje întregi din Sfânta Scriptură:


Cum se poate realiza acest lucru și cine are capacitatea să o facă ?

Aici intrăm clar în domeniul fertil al fanteziei pseudo-științifice, căci forumurile pe tema efectului Mandela abundă în hoaxuri și teorii abradacadabrante. Însă câteva piste merită atenția.

Un prim curent este cel al aquarienilor, indivizii new-age care visează la energii tahionice, a 5-a dimensiune, creșterea vibrației planetare și trecerea în epoca de aur a umanității, Era Vărsătorului. Pentru aceștia, efectul Mandela este dovada clară a faptului că datorită creșterii vibrației planetei, multiversurile, variantele infinite ale realității Universului/Pământului nostru, tind să se amestece aleatoriu, printr-un fenomen fizico-spiritual ce scapă posibilităților de validare oferite de știința modernă. Pentru această categorie de indivizi, treaba asta e o dovadă că universul lucrează pentru ei, și că “e de bine”, nu trebuie decât ă stăm liniștiți cu curu pe cămașă și să visăm frumos până când vom ajunge în a 5-a dimensiune, cu îngerii/Iisus/Maitreia/extratereștrii benefici, etc.

A doua teorie sună un pic diferit. Ea spune că există niște oameni care au descoperit cum să manipuleze istoria, trecutul, și o și fac, experimentează, testează efectele acestei noi tehnologii asupra prezentului și viitorului.

Legătura dintre experimentele de la CERN și apariția Efectului Mandela

CERN reprezintă inițialele Organizației Europene pentru Cercetări Nucleare. Înființată în anul 1954, avându-și laboratoarele în suburbiile Genevei, la granița Franco-Elvețiană, CERN este cunoscut în lumea științifică pentru două mari realizări: ca fiind locul de naștere al world wide web – www, precum și datorită celui mai mare laborator din lume de studiere a fizicii particulelor. În 2013 la CERN lucrau 2513 oameni personal auxiliar angajat, și 12.313 oameni de știință, cercetători din cadrul a 608 Universități.

Însă cea mai interesantă realizare științifică a cercetătorilor de la CERN este construirea începând cu anul 1998 și darea în folosință în 2008, a celebrului accelerator de particule denumit Large Hadron Collider (LHC). Construit cu efortul a peste 10.000 de oameni de știință din peste 100 de țări, acest accelerator este construit într-un tunel subteran în lungime de 27 de kilometri, la o adâncime de 175 de metri.

Scopul declarat al construirii acestui super-accelerator a fost acela de a studia particulele și sub-particulele atomice pentru a testa și aprofunda teoriile legate de comportamentul acestora.

În realitate, în 2010 acceleratorul CERN producea primii 38 de atomi de anti-materie, respectiv  antihydrogenul, pe care în anul următorul au reușit să îi stabilieze pentru o durată de peste 15 minute.

Vă veți întreba ce legătură are obținerea pentru prima dată în istoria Umanității a anti-materiei, taman în 2010, cu apariția efectului Mandela, observat pentru prima dată – coincidență – tot în 2010.

Pentru asta, ne trebuie câteva cunoștiințe de fizică cuantică pe care din păcate eu nu le posed, așa că voi sintetiza ceea ce am citit pe forumurile despre efectul Mandela. Luați informația cu prudență și dacă puteți, verificați-o.

Până în 2010 anti-materia era doar o teorie. Oamenii de știință presupuneau că de partea cealaltă a găurilor negre există un alt univers, format din anti-materie, un univers-oglidă cu al nostru, în care totul e invers.

Apoi teoria subparticulelor atomice revoluționează fizica cuantică a lui Plank și Einstein, iar ipotezele oamenilor de știință o iau razna. Dacă atomii aveau un comportament clar, calculabil, demonstrabil, particulele subatomice se comportă diferit, aparent aleatoriu, comportamentul lor schimbându-se în funcție de percepția observatorului.

Acest element este fundamental înțelegerea legăturii dintre fizica cuantică, CERN și efectul Mandela: observatorii unui fenomen la nivelul sub-particulelor modifică comportamentul acestora. În plus, masa și viteza acestor particule este atât de mare încât par să transceandă spațiul și timpul convențional.

Dacă aceste elemente transpar din cercetările științifice publicate, restul sunt doar presupuneri. Sunt voci care acuză că de fapt acceleratorul de particule de la CERN nu are alt rol decât acela de a manevra cantități imense de sub-particule atomice, sub-particule care – influențate fiind de cercetătorii implicați, determină schimbări ale realității fizice pe toată axa temporală trecut-prezent-viitor.

Cu alte cuvinte, se pare că cei de la CERN au găsit o cale de a schimba realitatea, prin manipularea particulelor sub-atomice, și chiar o fac. Aceste schimbări s-ar produce prin juxtapuneri și înlocuiri ale realităților din universul nostru, cu unul similar, apropiat, dar totuși diferit de al nostru. Teoria multiversului spune că universul nu se dezvoltă doar linear, în axele spațiu-timp, ci și fractalic, în axa probabilităților. Adică la fiecare alternativă a unui eveniment, apare o nouă versiune a realității, ce evoluează independent de celelalte din care derivă, la fel cum dintr-o creangă a unui arbore răsar alte și alte mici crenguțe, individuale.

Ei bine, prin aceste manipulări de anti-materie, fragmente din realitățile apropiate se înlocuiesc cu cele din realitatea noastră, pentru a menține un echilibru cuantic al Universului.

Teoria aceasta se bazează și pe anumite filmări ciudate făcute la CERN. Urmăriți clipul următor, în special minutul 2.30.

O să observați ă fizicianul respectiv are la gât două pancarde una pe care este scris Mandela, iar cealaltă Bond#1. De asemenea el își ascunde fața după o coală de hârtie, precum într-un joc de copii, sugerând schimbarea realității. Pe peretele din stânga lui se află un poster cu o piesă de puzzle.

Apoi la minutul 0.8 și 3.25 sunt doi puști care dansează în fața unei imense tabele de scor. La player 1 apare nr. 4664, iar la player 2 doar 4. Întâmplător, 4664 a fost numărul de ordine al deținutului Nelson Mandela. Unii spun că recent, acesta ar fi fost schimbat în 46664, adică a mai apărut un 6 la mijloc. Dacă privim și sigla CERN, ce pare să fie o combinație a 3 cifre de 6, găsim numărul Fiarei din Apocalipsa lui Ioan: 666.

De asemenea, unii spun că simbolul www inventat la CERN este în ebraică tot 666. Satanism ? Tind să dau crezare adepților acestor teorii, după ce am vizionat următorul clip:

 Filmarea s-a făcut exact din locul de unde se vede sigla:

 Care ar fi scopul manipulării realității, totuși ? Unii spun că ar fi călătoria în timp. Eu am o teorie mai îndrăzneață. Vă sugerez să viionați cu mare atenție serialul The man from the high castle, făcut după romanul lui Philip K. Dick cu același nume.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite