Tu stii ce inseamna miscarea #rezist? Te-ai informat inainte sa pronunti #rezist in timpul protestelor? Chiar crezi ca esti de acord cu ideile lor? Crestinii intra in conflict direct cu aceasta miscare!!!

Distribuie!by     Multa lume s-a erijat in timpul protestelor in a pronunta denumirea miscarii #rezist, care provine din SUA, denumita miscarea #resist in limba engleza. Multi au fost pacaliti si au pronuntat aceste sloganuri in spirit de turma. Intrebarea este daca lumea care a participat la proteste era in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 


Multa lume s-a erijat in timpul protestelor in a pronunta denumirea miscarii #rezist, care provine din SUA, denumita miscarea #resist in limba engleza. Multi au fost pacaliti si au pronuntat aceste sloganuri in spirit de turma. Intrebarea este daca lumea care a participat la proteste era in cunostiinta de cauza cu privire la ideile si punctele pe care miscarea #rezist le promoveaza. Intrebarea e mai grava pentru crestini, caci daca nu te informezi, esti de partea lor. Pentru cine nu a avut timp sa se documenteze despre aceasta organizatie, inainte sa le imbratiseze sloganurile, va enumar eu cateva definitii ale miscarii:

-sustinerea LGBT, adica sustinerea si promovarea homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor;


-sustinerea ateismului;

-scoaterea crestinismului din scoli;


-introducerea orelor de educatie sexuala;

-sustinerea imigratiei musulmane in zonele crestine;

-sustinerea avorturilor;

Miscarea #resist, #rezist, este o miscare fondata de ONG-urile lui George Soros in SUA, se activeaza la orice evenimente care le-ar putea periclita miscarea, cum ar fi alegerea lui Trump, care nu e de acord cu homosexualitatea, avorturile si alte blestematii sataniste.

De asemenea in Romania, miscarea are ca scop dezbinarea poporului, distrugerea crestinismului, instalarea casei regale pentru a pava drumul anticristului ( teme prea grele pentru profani, care necesita studiu mai aprofundat pentru a le intelege).

Iisus a spus: nu puteti fi si cu mine si cu ei, ori cu mine ori cu ei, daca sunteti cu mine si cu ei, sunteti cu ei.

loading...

 

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Chevron – Planul nostru este sa va OTRAVIM APA: Scopul real a gazelor de şist este de a otrăvi apa pe toată planeta
Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat
A murit Lorin Fortuna, unul dintre liderii Revolutiei din 1989 de la Timisoara| A fost lichidat? El expunea masiv informatii despre reptilieni!!
Acestia sunt medicii pro-vaccin: Mamă agresată de medic în faţa copilului ei - " A început să ţipe şi să mă împingă"
Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong, angajata lui Soros- Consilier de Stat la Departamentul pentru Romanii din Afara Granitelor
Ceausescu inger erou!!! „Mulţumesc din adâncul inimii tovarăşei Elena Ceauşescu. Datorită omeniei ei îl am astăzi viu pe fiul meu, Sorin.” Când a venit Ceauşescu şi a spus să se niveleze cu buldozerele s-a aruncat la picioarele lui şi a insistat să i se caute copilul printre dărâmături.
Scrisoarea de dragoste a unui irlandez pentru România: „N-am mai primit un astfel de ajutor la niciun hotel din lume“
LE PARISIEN: Asociația „Autisme Vaccinations" din Franța dă în judecată Sanofi, Pfizer, Eli Lilly și GlaxoSmithKline pentru vaccinurile care provoacă autismul
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Dr. Maria Chirila specialist in imunologie si alergologie, a lucrat la CANTACUZINO si nu si-a vaccinat niciun membru al familiei!!!!
O fata de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”
În Suedia, guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, ţara arde în haosul războiului civil. (Vine războiul – 7)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite