Tullio Simoncini, medicul care trateaza cancerul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Distribuie!by Teoria privind creșterea ciupercii Candida l-a ajutat pe medicul oncolog Tullio Simoncini nu doar să înțeleagă modalitatea de dezvoltare a cancerului, dar și tratarea sa. Omul de știință a studiat tumorile maligne în diferite ipostaze și a ajuns la concluzia că celulele canceroase se regăsesc în fiecare organism în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Teoria privind creșterea ciupercii Candida l-a ajutat pe medicul oncolog Tullio Simoncini nu doar să înțeleagă modalitatea de dezvoltare a cancerului, dar și tratarea sa. Omul de știință a studiat tumorile maligne în diferite ipostaze și a ajuns la concluzia că celulele canceroase se regăsesc în fiecare organism în stare latentă, dar din diferite motive acestea se activează și ajung să pună viața în pericol.
Pentru a explica teoria sa, Simoncini susțină că există o similitudine între o ciupercă comună Candida și celulele canceroase. Acestea sunt astfel comparate cu ciupercile comune regăsite în organism, doar că atunci când se introduc diverse medicamente, care au rolul de a omorî își modifică structura. Aceasta este cauza principală pentru care nu s-a găsit un antidot pentru tratarea cancerului.
Mai mult de atât, tratamentul clasic, adică cel care include chimioterapia sau diferite alte tipuri de radiații, nu dă rezultatele așteptate pentru că fac mai mult rău decât bine.Tratamentul modern are ca efect advers slăbirea sistemului imunitar, care în opinia medicului oncolog, nu face decât să favorizeze dezvoltarea celulelor canceroase.
Modalitatea de dezvoltare pe care toate formele de cancer o urmează este urmată de o reacție promptă a organismului, care încearcă să se apere de invazie. Atunci când un organ este infectat cu candidoză, imunitatea încearcă să-l protejeze de invazia străină. Celulele sistemului imunitar construiesc o bariera de protecţie din celulele organismului. Anume aceste celule medicina tradițională le numeşte cancer. Pentru a stopa dezvoltarea coloniei canceroase rolul cheie în joacă sistemul imunitar. Dar după cum bine știm sistemul imunitar este slăbit de produse alimentare, aditivi alimentari, pesticide si erbicide, vaccinări, tehnologii electromagnetice și cu microunde, produse farmaceutice, stresul vieţii moderne, etc.
De exemplu, copiii până la 2 ani sunt supuși la nu mai puțin de 25 de vaccinuri și aceasta este principala perioadă în care sistemul imunitar se formează. Adolescenții sunt mari consumatori de alimente nesănătoase, iar adulții sunt supuși unui bombardament constant de stres, iar viața haotică a devenit o banalitate. Și atunci nu trebuie să ne mai mirăm din ce cauză milioane de oameni se îmbolnăvesc anual de cancer.
Când Simoncini a înţeles că cancerul are o natură fungică, el a început să caute un fungicid eficient. Singura problemă este că celulele canceroase au o reacție ciudată atunci când un medicament antifungic este introdus în organism. Ele suferă mutații importante și în cele din urmă ajung să se hrănească cu aceste medicamente. După mai multe teste efectuate, Simoncini a ajuns la concluzia căsingura substanță care poate destabiliza celulele canceroase este bicarbonatul de sodiu. Din diferite motive, cancerul nu se poate adapta la această substanță și în cele din urmă nu mai poate evolua, ba chiar mai mult moare.
De-a lungul timpului Simoncini a tratat mai mulți pacienți de cancer, dar metoda sa nu a fost niciodată recunoscută. Medicul a întocmit un raport pe care l-a prezentat unei comisii ale Ministerului Sănătății din Italia în speranța că o cercetare amplă va fi demarată.
Acest fapt nu s-a produs niciodată, mai mult i-a fost retrasă licența de practicare a medicinei. Mass-media au lansat o campanie împotriva lui, ridiculizându-l personal și turnând noroi asupra metodei sale. Și toate acestea în timp ce milioane de pacienți mor în chinuri mari din cauza chimioterapiei “dovedite” și “sigure”, iar medicii continuă să interzică tratamentul cu bicarbonat de sodiu. Probabil că există numeroase interese la nivel global și aceasta este cauza pentru care nimeni nu a părut interesat să dezvolte cercetarea asupra metodei lui Simoncini.
Efemeride.ro
Mai multe despre beneficiile bicarbonatului  puteti citi aici http://www.puppe.ro/blog/asta-mai-lipsea-ue-interzice-bicarbonatul-de-sodiu-in-romania/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite