Tupeu fără limite în Parlament | Deputații vor putea merge în vacanță cu mașinile de serviciu

Distribuie!by Deputaţii vor putea folosi maşinile de serviciu şi în perioda vacanţei. Decizia a fost luată de Biroul Permanent. În ultimii ani, aleşii nu au mai avut voie să folosească maşinile Parlamentului în concedii. Anul acesta, deputații vor merge în vacanţă cu maşinile plătite de cetăţeni. Decizia a fost luată […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputaţii vor putea folosi maşinile de serviciu şi în perioda vacanţei. Decizia a fost luată de Biroul Permanent. În ultimii ani, aleşii nu au mai avut voie să folosească maşinile Parlamentului în concedii.

Anul acesta, deputații vor merge în vacanţă cu maşinile plătite de cetăţeni. Decizia a fost luată de Biroul Permanent al Camerei, arată B1 TV.


“Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri’, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit stenogramei sedinţei din data de 27 iunie.

În urma deciziei, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.


Decizia vine după ce în ultimii doi ani aleșilor le-a fost interzisă folosirea maşinilor din dotare în timpul vacanţei parlamentare.

loading...

Tupeu fără limite în Parlament | Deputații vor putea merge în vacanță cu mașinile de serviciu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Fost preşedinte al Facebook: “L-am ajutat pe Zuckerberg să creeze un monstru. Facebook exploatează vulnerabilităţile din creierul uman. Numai Dumnezeu ştie ce le face copiilor noştri” Sursa: Fost preşedinte al Facebook: “L-am ajutat pe Zuckerberg să creeze un monstru. Facebook exploatează vulnerabilităţile din creierul uman. Numai Dumnezeu ştie ce le face copiilor noştri” | Apărătorul Ortodox
Crăciunul, o sărbătoare plină de simboluri oculte
Crize financiare, sclavie, mafie, masonerie, coruptie etc. – Noua Dezordine Mondială
EMOTIONANT:Istoria Fabricii Roman- Uzina Steagul Rosu Brasov
Isărescu, șocat de miliardele ţinute la saltea de românii din diaspora: Să aducem acești bani în țară
Un fost activist homosexual s-a crestinat si a devenit heterosexual, s-a insurat si a devenit pastor
Mai are rost să menţionez că suprafaţa împădurită din România este sub 23%, că acum 10 de ani era 28% şi că în 1985 era de 40%?
Noul Cod Fiscal introduce impozitul pe porci, vaci sau gaini. Legea va distruge taranul roman si va incuraja supermarketurile
99 de parlamentari tradatori au votat pro-vaccinare, unul s-a abtinut, tradatorii au fost votati de poporul roman, depopularea masiva a inceput!
Zonele pentru care exista semnate acorduri de exploatare de hidrocarburi si firmele care detin licentele emise de catre guvernantii corupti
La multi ani TVR! Daca nu ar fi existat Ceausescu nu am fi avut nici TVR!!
ALARMANT. Mortalitatea la bebeluși a crescut iar, după ce ani de zile a fost în scădere! România e pe primul loc în UE la mortalitate infantilă | Cauza ar putea fi vaccinurile!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite