UE ii chinuie pe romani in ultimul hal

Distribuie!by Guvernul german intenţionează să aprobe la începutul lui iunie un proiect de lege care va permite expulzarea din ţară a cetăţenilor Uniunii Europene care vin înGermania în căutarea unui loc de muncă şi care, după şase luni, nu au nicio perspectivă de angajare Nu există ”cetățeni europeni”, există doar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul german intenţionează să aprobe la începutul lui iunie un proiect de lege care va permite expulzarea din ţară a cetăţenilor Uniunii Europene care vin înGermania în căutarea unui loc de muncă şi care, după şase luni, nu au nicio perspectivă de angajare


Nu există ”cetățeni europeni”, există doar ei și noi. EI, Vestul cel bogat, dar care are nevoie ca de aer de materiile prime, de resursele naturale, de forța de muncă ieftină și dispusă la a face muncile pe occidentalii le refuză ca fiind degradante și de piața de desfacere din țările estice, adică de la NOI, esticii priviți de la bun început și pînă în prezent de Vest ca fiind scursurile Europei, cetățenii de mîna a doua care nu au altă menire în viață decît să îi deservească pe ei și interesele lor.
UE favorizează din ce în ca mai mult și mai evident doar pe cei puternici, în speță, Germania și interesele sale, în dauna celor mai puțin dezvoltați.

Să ne reamintim doar că România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, agricultura a fost pusă pe butuci ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.


România a devenit doar o piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate din UE, o furnizoare de forţă de muncă ieftină şi slab pregătită, de căpşunari şi bone. Colonia perfectă, poligonul în care îşi confruntă forţele diversele interese financiare şi economice externe.

La fel s-a întîmplat şi cu celelalte state nou-admise în UE, cu diferenţa că poate unele dintre ele au ştiut să îşi negocieze poziţia ceva mai bine decît noi. În aceste condiţii, în care economiile au fost practic controlate de grupurile internaţionale de interese, de marile corporaţii economice şi financiare, de guvernele corporatiste europene, să dai vina pe greci sau pe alţii pentru situaţia economică dezastruoasă este ca şi cum a-ţi acuza o colonie de faptul că nu ai administrat-o aşa cum se cuvine.


Este aceeaşi situaţie cu cea în care Băsescu ţipă la pensionari că li s-au dus banii de pensii din vina lor.

Dar iată că nu este de ajuns. Germania condusă de Angela Merkel şi Uniunea Europeană controlată de PPE pregătesc noi măsuri care îi fac chiar şi pe apologeţii UE să vorbească despre moartea democraţiei în statele europene.

Astfel, introducerea Uniunii bancare şi a Pactului de stabilitate fiscală conduc la pierderea totală a controlului deţinut de guvernele naţionale, în favoarea factorilor economici de decizie de la nivelul Uniunii Europene.

Partidul Popular European controlează autoritar Parlamentul European încă din 1999. Toate instituţiile europene actuale au fost create şi sînt controlate de către membri ai PPE. Principalii factori de decizie ai UE şi deţinători ai funcţiilor-cheie din instituţile europene aparţin aceluiaşi partid. Partid dominat fără doar şi poate de creştin-democraţii din Germania, de cancelarul Angela Merkel.

Aşadar, pentru starea de fapt din Europa zilelor noastre singurii responsabili sînt politicienii de dreapta din PPE. Ei au fost cei care au luat deciziile, ei au gestionat cum nu s-a putut mai prost criza economică.

Iar politicile de dreapta ale Partidului Popular European, impuse de mîna forte a creştin-democraţilor germani, laolaltă cu lachei ai lor precum Sarkozy, Belusconi sau Băsescu, au condus la cvasi-dominaţia economică a Germaniei în Europa, la segregarea cetăţenilor europeni în stăpîni şi populaţie de mîna a doua, în bogaţi care comandă şi săraci care primesc insulte.

Principala idee pe baza căreia Adolf Hitler şi-a construit utopia celui de-Al Treilea Reich a fost cea a spaţiului vital pentru naţiunea germană, care ar fi avut dreptul să se folosească, după bunul plac, de teritoriul şi resursele altor popoare.

loading...

Dar este oare Uniunea Europeană altceva decît un spaţiu vital pentru Germania Angelei Merkel?

Chemarea “Iesiti din Babilon” isi gaseste un ultim ecou in cartea Apocalipsei, a revelatiei, a descoperirii. In Apocalipsa 18:4 avem apelul solemn: “Iesiti din mijlocul ei [din mijlocul Babilonului], poporul Meu, ca sa nu fiti partasi la pacatele ei, si sa nu fiti loviti cu urgiile ei!

Babilonul cel mare descris in Apocalipsa este Uniunea Europeana sustinuta de catre Vatican.

Şi am văzut o femeie ( zeita Europa calare pe taur) , şezînd pe o fiară de coloare stacojie , plină cu nume de hulă, şi avea şapte capete şi zece coarne ( fostele imperii pana la UE). Femeia aceasta era îmbrăcată cu purpură şi stacojiu ( cum se imbraca papii de la Vatican); era împodobită cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare ( Vaticanul). Ţinea în mînă un potir de aur, plin de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei. Pe frunte purta scris un nume, o taină: „Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pămîntului.”

 

 

moneda.jpg

 

Uniunea Europeană nu este altceva decît reînvierea Imperiului Roman iar simbolul femeii călărind taurul are în mod clar rădăcini cananeene şi babiloniene.

Apocalipsa 12:7 spune in continuare: ” Am vazut o femeie învăluită în soare, cu luna supt picioare, şi cu o cunună de douăsprezece stele pe cap”. Numarati va rog stelele de pe  steagul UE, sunt mereu 12 desi nu mai sunt de mult doar 12 tari in UE. Biblia ne avertizeaza ca in cadrul Babilonului cel mare lumea va fi insemnata cu un semn al fiarei care poarta numarul 666 si ne indeamna sa fugim de ei si sa nu il primim, este vorba despre implantul cu microcip. Apocalipsa 13: 

Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,

 

17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.

 

18. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

 

Pictură de Francois Boucher reprezentînd răpirea Europei de către Zeus, prefăcut în taur

boucher.jpg

Europeana: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470797519718725&set=a.386775548120923.1073741835.356579791140499&type=1&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite