UIMITOR: Trump l-a desemnat pe nepotul lui JFK, Robert Kennedy Jr. sa conduca comisia impotriva VACCINURILOR in SUA!

Distribuie!by Daca nu erau prea multe motive ca Trump sa fie asasinat, iata ca pe langa faptul ca Trump nu crede in minciuna masonica a vaccinurilor ( care sunt create pentru depopulare si pentru industria farmaceutica), iata ca nepotul presedintelui asasinat J.F Kennedy, asasinat tot pentru ca s-a opus masoneriei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Daca nu erau prea multe motive ca Trump sa fie asasinat, iata ca pe langa faptul ca Trump nu crede in minciuna masonica a vaccinurilor ( care sunt create pentru depopulare si pentru industria farmaceutica), iata ca nepotul presedintelui asasinat J.F Kennedy, asasinat tot pentru ca s-a opus masoneriei si societatilor secrete in SUA, va face parte dintr-o comisie speciala care va ancheta aceste vaccinuri. Nepotul lui Kennedy este cunoscut in SUA drept cel mai mare contestatatr al vaccinurilor, scriind carti pe aceasta tema si sustinand campanii de ani de zile.
Președintele ales al SUA, Donald Trump, s-a întâlnit cu Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor, relatează site-ul Poltico. com. Trump i-a cerut lui Robert F. Kennedy Jr. să conducă o comisie care să analizeze siguranța și integritatea științifică a vaccinurilor, scriu jurnaliștii americani, citându-l  pe Kennedy.
Kennedy, care a precizat că a acceptat această misiune, este unul dintre cei care, în ultimii ani, a susținut că timerosalul, un ingredient pe bază de mercur existent în vaccinuri, poate provoca  o serie de leziuni cerebrale, inclusiv autismul. În toți acești ultimi ani, Robert F. Kennedy Jr. nu s-a abătut nicio clipă de la teoria sa, în ciuda celor care au încercat să dovedească contrariul.
Politico notează că Robert F. Kennedy Jr, ca și alți contestatari ai vacccinurilor, au găsit sprijin în Donald Trump, care, de câte ori a avut ocazia a afirmat că are convingerea că vaccinurile pro provoca autism.
“Președintele ales are numeroase dubii legate de actuala politică privind vaccinarea și are și numeroase semne de întrebare”, a spus Kennedy Jr. după întrevederea cu Trump, precizând și că președintele ales al SUA a vut deja mai multe astfel de întâlniri cu cei care s-au pronunțat împotriva vaccinurilor.

Nepotul fostului președinte american JFK consideră că miza uriașă a industriei vaccinurilor și simbioza perfectă dintre “Big Pharma” și agențiile guvernamentale au dat naștere unui sistem de reglementare opac și incorect care vrea să acopere orice dovadă legată de bolile pe care le poate provoca un vaccin.

El a scris cartea “Timerosal: Să vorbească știința”, în care arată pericolul și inutilitatea folosirii timerosalului în vaccinuri (un conservant pe baza de mercur), oferite milioanelor de copii și femei gravide din întreaga lume.
De asemenea, susține că Big Pharma este una dintre cele mai mari donatoare politice, oferind 31 de milioane de dolari in 2015, pentru candidatii politici. Big Pharma cheltuiește pe lobby politic mai mult decât orice altă industrie, 3 miliarde de dolari în intervalul 1998-2014, dublul sumei cheltuite de industria petrolului și a gazelor și de 4 ori mai mult decat grupurile de interese din industria de apaăare și aerospațială.
În timpul campaniei electorale, Donald Trump a insistat pe ideea că vaccinurile pot fi periculoase și că există o legătură intre ele și autism.
Surse: activenews si ccocoon.
http://www.activenews.ro/externe/Unul-dintre-cei-mai-cunoscuti-contestatari-ai-vaccinurilor-ales-de-Donald-Trump-sa-conduca-o-comisie-speciala-privind-siguranta-vaccinurilor.-Cine-este-Robert-F.-Kennedy-Jr.-139927

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Avertisment de la Bruxelles: ROMÂNIA și alte 2 țări riscă să devină REZERVAȚII pentru refugiați
Se mai vinde o piesă din securitatea naţională! Ce ţară străină pune mâna pe Poşta Română
In loc sa isi faca bagajele: Guvernul Cioloș a dat undă verde unei noi exploatări aurifere în Apuseni
Rezultatul capitalismului si a monarhiei: tineri morti de beti pe strazi de revelion in Anglia- IMAGINI de ras daca nu de plans!
Stii de la ce vine PECO? Iata istoria benzinariilor comuniste disparute dupa '90. De ce nu a devenit un brand in Europa asa cum au venit la noi MOL, OMV si altii?
Germania. Femeie GRAVIDA in 8 luni, batuta de imigranti pentru ca purta CRUCE la gat
Iran: SUA sunt conduse de o rasă de extratereștri (ingerii cazuti din Cartea lui Enoh-Biblie), susține o agenție de știri iraniană
Kaufland România retrage din magazine șapte produse care pot afecta sănătatea consumatorilor
Ministerul Sanatatii: gripa a omorat 10 oameni! pe bune? Nu cumva spitalele voastre infecte cu dezinfectanti Hexipharma? Cine mai are incredere in ce spun cei din sistemul sanitar dupa ce nu au fost in stare sa depisteze ani de zile problema dezinfectantilor!
DISTRIBUITI! Firma Prospectiuni vrea sa detoneze satul Stejarenii/Besa de langa Sighisoara, incalcand abuziv terenurile oamenilor | satul va fi distrus complet prin alunecari de teren si otravirea apelor
Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: "De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică"
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite