Ultima postare pe Facebook a lui Andrei Gheorghe: voi continua sa trollez popi, ingeri catedrale, homofobi, legionari si alte asemenea fapturi imbecile

Distribuie!by Un destin neobişnuit pentru un om de radio excepţional. Andrei Gheorghe a avut de la început un parcurs demn de nonconformismul său. Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 ani, fiind găsit fără suflare în baie în seara de luni, 19 martie. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Investiţii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un destin neobişnuit pentru un om de radio excepţional. Andrei Gheorghe a avut de la început un parcurs demn de nonconformismul său. Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 ani, fiind găsit fără suflare în baie în seara de luni, 19 martie. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Investiţii eşuate în Parâng, locul preferat al iubitorilor de schi. Câ… Andrei Gheorghe a murit. Jurnalistul a fost găsit în baie fără suflare… OSCE susţine că în alegerile din Rusia nu au existat opţiuni reale Andrei Gheorghe a cunoscut afirmarea în radio încă de la Constanţa, odată cu celebra emisiune „Midnight Killer“ începută la Radio Sky. El a debutat în carieră la Radio Constanţa, în 1991, unde a stat până în 1993, când a intrat în echipa Sky. A devenit vedetă când a ajuns în trustul Pro, deschizând drumul cu postul de radio Pro FM. Din drumul său profesional au mai făcut parte Total FM, Radio 21, TV Neptun, Realitatea TV, Antena, Pro TV.  Cu o cultură vastă şi un spirit caustic, omul de radio impresiona prin parcursul său neobişnuit. Făcuse liceul la seral, la Liceul Mircea cel Bătrân din Constanţa, apoi intrase la Facultatea de Filologie de la Universitatea Bucureşti, unde a studiat Rusă-Engleză la Limbi Străine.  Rusa era, de altfel, limba sa maternă, pentru că Andrei se născuse la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, Rusia, dintr-o mamă rusoaică, Liudmila, şi tată român, Nicolae, pilot de aviaţie. Când Andrei avea vârsta de 6 ani, familia s-a mutat la Constanţa, unde mama lui trăieşte şi acum. Andrei era singurul copil şi are o fiică, Anastasia, din prima căsnicie.

loading...

„Totul trece. În cazul de faţă a trecut şi ultima interdicţie şi după 30 de zile va spun iarăşi, Salutare! M’am întors şi sint acelaşi, cu aceleaşi ocupaţii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari, negaţionişti şi alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag“, a scris Andrei în ultima sa postare de pe Facebook. Andrei Gheorghe avea 56 ani şi a murit luni, 19 martie 2018. El a fost găsit mort, căzut în baie, în locuinţa sa.  „Moartea e clară. N-ai cum s-o eviţi. Calitatea vieţii e importantă“, spunea Andrei, acum câţiva ani, într-un interviu televizat.


Citeste mai mult: adev.ro/p5uyno

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Casa care se construiește în doar 6 ore și poate fi mutată oriunde. Prețul locuinței
De ce bea regina Elisabeta a Angliei doar vin romanesc, sau sange romanesc? Motivul este uimitor!
Concluzie oficială: Produsele făcute de aceleaşi firme pentru Europa de Est sunt mai proaste decât cele pentru Vest
Ce a determinat o mamă in capitalism să se arunce în faţa trenului cu copii cu tot? In comunism ar fi primit titlu de mama eroina, apartament nou, un viitor pentru copii
OFICIAL! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!
Legătura dintre Gerald Schweighofer şi preşedintele României, Klaus Iohannis. Vezi cum a pus mâna pe terenul pe care şi-a construit fabrică la Rădăuţi!
Angela Merkel iubea sa calatoreasca in Romania in vremea comunismului
Cum au fost chinuiti valahii in Ardeal de Casa Regala, de sasi si de unguri. Cititi aici si veti afla de ce romanii au fost si sunt saraci!
De cate ori pruncul se uita la ea, vedea in ea duhul rau care o stapanea si se speria
Lista lui Soros: Cine sunt tradatorii de neam si de tara
Misterul uriaşilor din Munţii Buzăului, cele mai ciudate creaturi care au trăit aici: „Am găsit oase de la picioare cât aracii de vie. Fusese o namilă de om”
MANIPULAREA A AJUNS ÎN ITALIA. Răsturnare de situaţie în cazul Brădet: Brânza era DE VACĂ nu de OAIE. Buletinul de Analiză Italian din 17 martie 2016, nu menționează numele producătorului, sortimentul de produs, nr. lotului, data fabricării, data expirării
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite