Un agent FBI a explicat de ce înfășoară cheile de la mașină în folie de aluminiu. Veți face la fel!

Distribuie!by “Deși asta nu e o soluție ideală, în schimb e cea mai ieftină și poartă denumirea de cușca Faraday. În acest fel se blochează câmpul electromagnetic” – relatează Holly Hubert, expert în securitate cibernetică în cadrul FBI din Buffalo, SUA, care s-a pensionat în 2017. “Pericolul cibernetic este atât […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deși asta nu e o soluție ideală, în schimb e cea mai ieftină și poartă denumirea de cușca Faraday. În acest fel se blochează câmpul electromagnetic” – relatează Holly Hubert, expert în securitate cibernetică în cadrul FBI din Buffalo, SUA, care s-a pensionat în 2017.

“Pericolul cibernetic este atât de dinamic și în continuă perfecționare, încât consumatorilor le e foarte dificil să fie cu un pas înainte.”


Copierea codului cheii mijlocului de transport este cea mai simplă metodă de a pune mâna pe ele. Infractorii pot face asta aflându-se chiar în afara locuinței dvs.

Compania Cybersecurity, inclusiv echipa GuardKnox, cooperează cu Detroit Three și producătorii de automobile din întreaga lume pentru a crea o măsură de protecție care să îi pună în gardă pe hackerii care fură mașini.


Fiind astăzi director general la GlobalSecurityIQ, Hubert le propune oamenilor să cheltuie câțiva dolari pentru a cumpăra așa-numita poșetă Faraday care protejează semnalul. Ea arată ca o husă obișnuită pentru breloc, doar că e făcută din folie de aluminiu în loc de plastic.

Această husă foarte ieftină, denumită în cinstea savantului care a înțeles cum poate fi blocat câmpul electromagnetic, poate preveni furtul automobilului dvs.

Moshe Shlisel, directorul general al GuardKnox Cyber Technologies, arată felul în care el își ascunde brelocul.

Nu demult el a vizitat orașul Detroit pentru a se întâlni cu producătorii de automobile. El deja colaborează cu Daimler (Mercedes-Benz) și Volkswagen Group (Porsche, Audi și Volkswagen) pentru a proteja mașinile împotriva hackerilor.

loading...

Experții afirmă că oamenii care păstrează cheile în “cuștile” Faraday nu sunt deloc paranoici.

“În timp ce inginerii din industria automotive încearcă să creeze noi sisteme de securitate, calitate, omologare și siguranță, infractorii la fel nu pierd timpul în zadar” – afirmă Faye Francy, directorului Centrului de informație și analiză automobilistică, specializat în strategii de securitate cibernetică.

“Producătorii auto încep să realizeze funcțiile de securitate la etapa de proiectare și producție. Asta ar trebui să includă și husele de protecție” – spune Francy.

Dar dvs. credeți că husa din folie de aluminiu vă poate salva automobilul?

https://www.realitatea.net/un-agent-fbi-a-explicat-de-ce-infa-oara-cheile-de-la-ma-ina-in-folie-de-aluminiu-veti-face-la-fel_2176044.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Tot ce vezi acolo este rodul zgârceniei tale… (o pildă pentru cei bogați)
Acad. Ovidiu Bojor: Aţi observat cum oamenii depresivi uscă florile din jurul lor cu gându­rile pe care le au? Univer­sul e o oglindă. Dacă zâmbeşti, îţi zâm­beşte şi el!
ISLAMISTII si NATIONALISTII palestinieni isi unesc fortele impotriva ISRAELULUI
Sistemul medical vaccinist a mai lichidat o gravida de data asta, cine raspunde in cazurile acestea nu cei care detin functii de conducere in sistemul sanitar si care dau jos bannere informative?
Cum a preluat Iohannis argumentele firmei Schweighofer în cererea de reexaminare a Codului Silvic (DOCUMENT) Și cum preia Schweighofer lemnul tăiat ilegal (VIDEO CU CAMERA ASCUNSĂ)
Patriarhia susține islamul, condamnând o slujbă de sfințire pe terenul alocat construirii moscheei- proiect sustinut de presedinte si prim ministrul Romaniei
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Automobilul creat de Tesla a fost „ucis” pentru că falimenta corporațiile petroliere și guvernele lumii, mergea fara benzina, motorina sau curent electric
Patru românce faimoase în lume, dar prea puțin cunoscute în România
Frauda donării de organe
VIDEO: Ce s-ar putea face cu ajutorul unui CIP implantat in corp, citirea gandurilor!
Avem nevoie de 4 imbratisari pe zi pentru a supravietui, 8 pentru a ne mentine echilibrati, 12 pentru a evolua si a creste spiritual
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite