Un barbat a carui inima s-a oprit pentru cateva ore sustine ca a fost in Rai unde a vazut ingeri si a vorbit cu Dumnezeu, inainte de a-si reveni din moarte clinica.

Distribuie!by Don Houston, in varsta de 62 de ani, a suferit un atac de cord cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce dormea alaturi de sotia sa, Rita. Aceasta s-a trezit si a observat ca sotul nu putea sa respire. A chemat o ambulanta, iar Don a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Don Houston, in varsta de 62 de ani, a suferit un atac de cord cu cateva zile inainte de Craciun, in timp ce dormea alaturi de sotia sa, Rita. Aceasta s-a trezit si a observat ca sotul nu putea sa respire.


A chemat o ambulanta, iar Don a fost dus la spital. Medicii s-au straduit sa il resusciteze, dar fara succes. I-au spus apoi sotiei ca nu mai pot face nimic pentru a-l salva.

Rita si-a adunat familia si toti s-au dus in salonul in care se afla Don, conectat la aparate, si au inceput sa se roage. Spre uimirea tuturor, batranul s-a trezit. El a oferit o marturie cutremuratoare despre cele petrecute in timpul in care inima i s-a oprit.


„Nu credeam vreodata ca o sa ma duc la culcare si sa mor, dar s-a intamplat”, isi incepe Don povestea. „M-am trezit brusc intr-o camera alba . Totul era ireal si atat de pasnic. Nu a fost un vis, parea atat de real. De fapt, a fost real. Ingerii erau acolo. Dumnezeu mi-a vorbit. S-a intamplat”, a mai spus barbatul, pentru The Mirror.

El spune ca isi aminteste un sir de ingeri si o camera luminoasa cu doua usi distincte. Don spune ca a fost escortat de un inger prin „usa celei de-a doua sanse” inapoi la familia indurerata. Apoi s-a trezit.


loading...

Barbatul crede ca a supravietuit atacului de cord dupa o interventie divina. „Cand treci pe Lumea Cealalta nu esti singur. Ai nevoie sa il tii pe Dumnezeu in inima, pentru ca nu stii cand vei muri”, a spus Don Houston.

http://teotrandafir.com/stiri/un-barbat-a-carui-inima-s-a-oprit-pentru-cateva-ore-sustine-ca-a-fost-in-rai-unde-a-vazut-ingeri-si-a-vorbit-cu-dumnezeu-inainte-de-a-si-reveni-din-moarte-clinica-104139

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite