Un bărbat din Piteşti s-a sinucis din cauza ratelor în franci elveţieni

Distribuie!by Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piteşti, s-a sinucis joi după o ceartă aprigă cu soţia. Familia ajunsese într-o situaţie financiară grea şi nu mai putea face faţă presiunilor ratelor în franci elveţieni, iar scandalurile pe tema banilor erau din ce în ce mai dese. Piteşteanul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Piteşti, s-a sinucis joi după o ceartă aprigă cu soţia. Familia ajunsese într-o situaţie financiară grea şi nu mai putea face faţă presiunilor ratelor în franci elveţieni, iar scandalurile pe tema banilor erau din ce în ce mai dese.

Piteşteanul locuia în cartierul Găvana din Piteşti şi a fost găsit spânzurat chiar de către soţia sa. Femeia plecase de acasă după o ceartă cu bărbatul său cauzată de situaţia financiară dificilă în care cei doi intraseră, luând cu ea copilul în vârstă de trei ani pe care cei doi îl aveau împreună. Miercuri, femeia depusese la Poliţie o plângere în care îşi acuza soţul că a lovit-o.


Joi, când s-a întors acasă, şi-a găsit bărbatul spânzurat de ţevile de la instalaţia de termoficare a apartamentului. Cei doi soţi contractaseră în urmă cu ceva timp un credit în franci elveţieni şi nu mai puteau face faţă ratelor, iar neajunsurile financiare deveniseră cel mai des motiv de ceartă pentru cei doi.

loading...

6 februarie 2015

http://adevarul.ro/…/ratele-i-au-pus-streangul-g…/index.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite