Un celebru profet în viață prezice că al Treilea Război Mondial va începe in curand

Distribuie!by Misticul sud-american Horacio Villegas, recunoscut pentu predicțiile cu privire la victoria lui Trump la Casa Albă și despre războiul din Siria, a anunțat că al Treilea Război Modial este doar la câteva săptămâni distanță, potrivit Realitatea.net. După ce a prezis în prealabil atacul condamnat de Trump în Siria, asupra […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Misticul sud-american Horacio Villegas, recunoscut pentu predicțiile cu privire la victoria lui Trump la Casa Albă și despre războiul din Siria, a anunțat că al Treilea Război Modial este doar la câteva săptămâni distanță, potrivit Realitatea.net.

După ce a prezis în prealabil atacul condamnat de Trump în Siria, asupra bazelor militare, acesta mărturisește că războiul nuclear va începe la aniversarea a 100 de ani de la apariția Fecioarei Maria la Fatima.


Villegas a precizat că oamenii trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează și că între 13 mai și 13 octombrie 2017, “războiul va începe și va aduce distrugere, șoc și moarte”.

“Mesajul esențial pe care oamenii trebuie să-l știe ca să fie pregătiți pentru ce urmează este că, între 13 mai și 13 octombrie 2017, războiul va începe și va aduce distrugere, șoc și moarte”, a declarat misticul.


loading...

Horacio Villegas a mai spus în 2015 că un miliardar american va deveni “regele illuminati” care “va duce lumea într-un nou război mondial”.

SURSA: http://www.b1.ro/stiri/externe/un-celebru-profet-in-viata-prezice-ca-al-treilea-razboi-mondial-va-incepe-peste-trei-saptamani-183190.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Reptilian? Ce a ÎNGHIŢIT președintele din Costa Rica în timpul unui interviu!
Narcis Copcă, managerul Spitalului -Sfânta Maria- Primim medicamente falsificate, mănuşi care se rup.
Robert de Niro si J.F. Kennedy Jr. ofera 100 de mii de dolari oricui care poate dovedi ca vaccinurile sunt sigure
Cancerul nu e o boală - este o reacţie disperată a organismului
Ce era considerată o conspirație, acum e realitate. PAPA ANUNȚĂ NOUA RELIGIE MONDIALĂ – „Există o înșelăciune mare ce vine pe pământ…”
Atat de multa lume care are cancer este mintita ca medicamentele sunt singura sansa, in timp ce nu se moare de cancer ci de la medicamente
SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.
Talmudul evreiesc este impotriva lui Iisus, a crestinilor si a tuturor celor care nu cred in religia mozaica
Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri!
”Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că a ieșit Trump!” Becali: Poate o să-l vedeți peste ani pe Becali-Trump, ca să înțelegeți că poți să ai și 7.000 de școli, dacă nu ai bărbăție și virtuți, nu poți conduce
Mari muzicieni si artisti au cazut in plasa monarhiei, a masoneriei si a satanismului!!!
Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite