Un copil a fost scos pe fereastra blocului de la etajul 15 tinut doar de tricou de catre tatal sau cu mesajul: daca dati 1000 de like-uri nu il scap

Distribuie!by Un algerian a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce şi-a ţinut copilul agăţat doar de tricou, pe fereastră, de la etajul 15 al unui bloc, pentru a obţine cât mai multe „like-uri“ pe Facebook, informează BBC.com. Bărbatul a publicat pe Facebook două fotografii în care apare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un algerian a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce şi-a ţinut copilul agăţat doar de tricou, pe fereastră, de la etajul 15 al unui bloc, pentru a obţine cât mai multe „like-uri“ pe Facebook, informează BBC.com.

Bărbatul a publicat pe Facebook două fotografii în care apare ţinându-şi copilul suspendat în aer, prins doar de tricou. Imaginile erau însoţie de mesajul: „1.000 de like-uri sau îi dau drumul“.


Utilizatorii reţelei de socializare, care au văzut imaginile, au cerut arestarea bărbatului pentru abuz asupra unui minor. Bărbatul, care locuieşte în Alger, capitala Algeriei, a fost arestat duminică şi acuzat de punerea în pericol a vieţii copilului pe care îl atârnase pe fereastră de la etajul 15 al unui bloc de locuinţe. Un tribunal a pronunţat deja sentinţa, părintele fiind condamnat la doi ani de închisoare.

loading...

Citeste mai mult: adev.ro/oruu6c


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite