Un copil a murit de rujeolă, deși ERA vaccinat împotriva rujeolei. Vaccinarea e o frauda in concluzie

Distribuie!by O fetiță de patru ani a decedat din cauza rujeolei, deși era vaccinată împotriva acestei boli, informează Mediafax. Ca și în celelalte cazuri și acest copil avea alte afecțiuni, dar cu diferența că era vaccinat împotriva rujeolei. Președintele Societății Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, a declarat că deși nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
O fetiță de patru ani a decedat din cauza rujeolei, deși era vaccinată împotriva acestei boli, informează Mediafax.
Ca și în celelalte cazuri și acest copil avea alte afecțiuni, dar cu diferența că era vaccinat împotriva rujeolei.
Președintele Societății Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, a declarat că deși nu există niciun vaccin care protejează 100%, cauza morții acestei copile este că mai sunt alți tineri nevaccinați!
„Este vorba despre un copil de 4 ani, care a fost vaccinat împotriva rujeolei. Din antecedente, era un copil care avea mai multe afecțiuni, care afectau inclusiv calitatea răspunsului imun. (…) Deci era vorba despre o persoană cu o imperfecțiune a sistemului imun, care s-a manifestat atât în cazul bolii, dar și probabil în cazul vaccinării încât chiar dacă a fost vaccinat cu multiple de anticorpi din nefericire există și astfel de situații. Nu este niciun vaccin perfect care să dea o protecție de 100%. Dacă am fi avut acoperire națională a vaccinării, acest copil nu s-ar fi îmbolnăvit”, a spus el, citat de Mediafax.
Potrivit datelor Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până vineri, 27 aprilie 2018, ar fi 12.648, din care 50 de decese.
Ceea ce nu mai precizează CNSCBT este că acest număr de îmbolnăviri, aparent foarte mare, are camoment de referință luna ianuarie 2016! Acest lucru se poate observa pe siteul instituției, unde se pot consulta rapoartele periodice asupra cazurilor de rujeolă, care încep să fie făcute publice abia din septembrie 2016. Astfel, în primul raport, publicat în septembrie 2016, se afirma că „In perioada ianuarie – august, 2016 în România au fost confirmate „675 cazuri de rujeolă în 23 de județe” și doar 3 decese de rujeolă.
La începutul lui 2017 însă, CNSCBT uită să mai menționeze că perioada de referință este ianuarie 2016, adunând însă cazurile noi peste cele vechi, dând impresia că toate acestea sunt apărute de la începutul anului 2017.
De asemenea, nu este clară originea cifrei de 50 de copii morți. Urmărind fiecare raport de monitorizare în parte, este evident că la capitolul decese, se prezintă numărul celor morți între momentul publicării raportului și cel al ultimei monitorizări.
La 21 aprilie 2017, CNSCBT anunța 23 de morți de rujeolă. Cercetând acesta anunț, ActiveNews a descoperit că la socoteala instituției erau și copii morți în 2016, mulți dintre ei care prezentau și alte afecțiuni grave.
Or, conform datelor CNSCBT, numai între ianuarie și noiembrie 2016 ar fi murit 24 de copii, deci deja mai mulți decât susținea aceeași instituție un an mai târziu, într-un moment în care poporul era panicat de apariția „epidemiei” care făcea necesară o lege a vaccinării obligatorii.
Când a spus CNSCBT adevărul?
https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Un-copil-a-murit-de-rujeola-desi-ERA-vaccinat-impotriva-rujeolei.Dr.-Alexandru-Rafila-ADMITE-ca-nu-exista-niciun-vaccin-cu-protectie-100-dar-cere-si-mai-multe-vaccinuri.-Realitatea-despre-cazurile-de-imbolnaviri-raportate-de-autoritati-150591

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Asasinati si incarcerati pentru ca ne-au dezvaluit adevarul despre OZN-uri: John Todd, Fritz Springmeier, Kent Hovind, Bill Cooper
Lupta mea este fără precedent in România. RUŞINE! Astăzi dați turcilor, drept cadou o bucățica chiar din PĂMÂNTURILE BRANCOVENILOR
Vârsta la care copiii din România ajung să bea alcool a scăzut sub pragul de 10 ani, fapt care îi îngrijorează pe specialişti.
Cine este Alina Gorghiu, cum a ajuns in politica, amanta cui a fost?
Aici se fabrică pantofi Louis Vuitton în România. Angajaţii au salarii de mizerie
Ciolos a facut 151 de schimbari in codul penal pe ascuns, Iohannis a pierdut a doua casa in instanta, Ciolos a facut cadou multinationalelor 140 de mil. de Euro, iar lumea se mobilizeaza la PSD?
Obiceiul bradului de Craciun provine de la babilonieni- cultul MITHRA | Biblia spune ca nu poti bea din cupa lui Dumnezeu si a demonilor in acleasi timp. 1 Corinteni 10:21
Iohannis susține încălcarea Constituției prin aplicarea Vaccinării cu Forța abuz care încalcă Dreptul Constituțional al Persoanei de a Dispune de ea Însăşi. Iohannis: "Vaccinarea trebuie să fie OBLIGATORIE"
Cercetatorii avertizeaza despre chimicalele din vopseaua de par: 87 din 100 de paciente care s-au vopsit timp indelungat au facut CANCER la SAN!!!
Revolta unui renumit chirurg clujean, singurul din România care operează metastaze pulmonare. Ce i-a scris ministrului Sănătăţii
Comuna din România care s-a vândut în întregime străinilor | localnicii sunt disperati ca strainii lucreaza mecanizat si nu ofera locuri de munca!!!
Textul impresionant al unui rocker, supraviețuitor de la Colectiv, fiul celebrului om de radio Paul Grigoriu: Suferinţa prin care trece ţara este şi a Bisericii! Atenţia e deturnată de la diferiţi vinovaţi reali şi îndreptată spre Biserica Ortodoxă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite