Un copil de doar 8 ani, a reușit să câștige 13.000 de lire sterline pe lună vânzând ouă. In timp ce oameni maturi se chinuie la multinationale, unii copii se intorc la agricultura

Distribuie!by Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reușit să câștige 13.000 de lire sterlien pe lună vânzând ouă. El este cel mai tânăr antreprenor din Marea Britanie și și-a început afacerea cu 10 lire, bani pe care îi avea în pușculiță, scrie The Mirror. Tânărului antreprenor i-a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reușit să câștige 13.000 de lire sterlien pe lună vânzând ouă. El este cel mai tânăr antreprenor din Marea Britanie și și-a început afacerea cu 10 lire, bani pe care îi avea în pușculiță, scrie The Mirror.

Tânărului antreprenor i-a venit ideea după ce a văzut o emisiune tv, „Cum să devi atât de bogat”, unde un om de afacer de succes povestea că și-a început business-ul vânzând ouă.


Junior vine douăle cu 2 lire șase bucăți, 3.50 lire – 12 bucăți și 6 lire pentru 30 de bucăți, pe care le ambalează singur în cofraje, după ce le cumpără vrac de la o fermă din apropiere. În ultima săptămână, el a vândut 750 de ouă, ceea ce a înceamnat un câștigat de aproximativ 250 de lire sterline și numărul clienților este în creștere.

loading...

Tânărul om de afaceri din Tamworth, Staffordshire, livrează ouăle din jurul orașului, după ce mama sa Georgina l-a ajutat să creeze o pagină Facebook. ”Este foarte interesant să câștig proprii mei bani și să întâlnesc o mulțime de oameni noi”, a povestit Junior.


El spune că din primii bani și-a luat un echipament complet al echipei de fotbal Liverpool, dar restul îi adună pentru că vrea ca într-o zi să fie bogat. „Visul meu este să fiu un om de succes, să devin un boxer profesionist și să am un conac, astfel încât toată familia mea să poată trăi cu mine pentru totdeauna. Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit până acum – în special mama, tata și sora mea mai mică”.

Mândrii, părinții lui Junior Georgina și Michael, ambii de 26 de ani, spun că au fost încântați de hotărârea fiului lor și de mintea lui îi afaceri la o vârstă fragedă. „Sunt atât de mândră de el și  și de atitudinea lui”, a spus Georgiana.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/cel-mai-tanar-antreprenor-din-marea-britanie-1903402

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lui Iohannis i se rupe de România. Cere salariu de 5000 de euro și taxe mari pentru români
Condrea e deja in avion spre Tahiti sau Mauritius, cadavrul a fost plantat de la IML?
Tractorul Brașov – uzina care DERANJA la nivel MONDIAL-fabrica care aducea 25% din veniturile Romaniei-CAT ar fi valorat astazi la BURSA!
Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
Special. Cât câștigă lunar Cristian Mihai Dide, protestatarul #Rezist care a șocat România, după ce s-a bucurat de decesul jandarmeriței din Suceava
Tocmai au SEMNAT pentru COLONIZAREA ŢĂRII cu migranţi musulmani și mai credeți că nu sunt mâna în mână mimând luptele politice ?
Un ofițer ceh a înapoiat medaliile oferite de NATO: “Sunt niște criminali”
Un preot din Braşov a adunat 16 adolescenţi voluntari, care îi ajută pe bătrâni la treburile din gospodărie
Iata aici dovada ca zeul la care se inchina masonii este lucifer, satana, baal, moloch, belzebut, diavolul, demonul, ingerul cazut, cel cu o mie de nume
Monica Iacob-Ridzi, după ce Klaus Iohannis i-a respins cererea de grațiere: Am fost naivă să cred că un om care nu are copii, nu are o piatră în loc de inimă
Si-a construit singur o centrala termică în soba de teracotă si acum cu un foc incalzeste toata casa. Uite cum a facut
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite