Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tânăr membru al clubului Mensa.

Distribuie!by Iata ce se intampla cand nu iti lasi copii la desene animate din momentul nasterii si incepi sa le predai ce multi parinti asteapta sa faca dupa varsta de 7 ani, dupa ce se inchide glanda pineala si se invata totul mult mai greu.Mai bine ai o copilarie educativa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Iata ce se intampla cand nu iti lasi copii la desene animate din momentul nasterii si incepi sa le predai ce multi parinti asteapta sa faca dupa varsta de 7 ani, dupa ce se inchide glanda pineala si se invata totul mult mai greu.Mai bine ai o copilarie educativa si o viata libera pe urma, decat invers.Urmatorul exemplu este o lectie de viata pentru parinti, dar din pacate nivelul de inteligenta al parintilor din ziua de astazi este atat de scazut incat nu pot sa isi educe copii cum trebuie, ii lasa in fata televizorului, in anii cei mai fragezi cand copilul percepe atat subconstient cat si constient tot ce e mai malefic, consumerism, depravare, rautate, etc.Totul imbracat intr-un ambalaj colorat si aparent bun.Astfel se distruge viata unui copil, dupa care parintii se intreaba unde au gresit,de ce copilul lor are anumite deficiente sau iesiri necontrolate, boli sau de ce e un sclav obedient sistemului si spalat pe creier,de ce nu a reusit in viata. Parintii sunt cei mai raspunzatori pentru evolutia unui copil, din moment ce decid sa il plaseze in aceasta lume, responsabilitatea primara este a parintilor,iar cei care nu procedeaza conform Bibliei chiar dinaintea conceptiei copilului au si rezultatele pe care le vedem atat de des astazi….

Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tânăr membru al clubului Mensa. Este mai deştept decât Barack Obama şi David Cameron

Deşi nu poate rosti încă fraze întregi, Adam Kirby, un băieţel de doi ani din sudul Londrei, are un intelect mai dezvoltat decât majoritatea adulţilor. În timp ce alţi bebeluşi de abia gânguresc şi murdăresc pereţii casei, Adam preferă să citească Shakespeare şi să înveţe limbi străine.
Băiatul nu le dă bătăi de cap părinţilor de când a învăţat să facă singur la oliţă. Asta, la vârsta de un an. Acest lucru i-a făcut pe Dean şi pe Kerry-Ann Kirby să-şi dea seama că fiul lor este diferit, scrie „The Daily Mail” în ediţia electronică. Părinţii micului geniu susţin că băiatul a început să facă singur la oliţă după ce a citit despre acest lucru într-o carte.
 La nici doi ani şi jumătate, Adam poate să scrie corect o sută de cuvinte, a învăţat deja elementele tabelului periodic şi chiar a făcut un puzzle pentru adulţi.
După ce a obţinut 141 de puncte la testul de inteligenţă, micuţul a fost invitat să se alăture clubului britanic Mensa, care reuneşte oamenii cu cele mai mari IQ-uri.
„Nici eu, nici soţia mea nu suntem membri Mensa. Suntem amândoi inteligenţi, dar Adam este mult mai dezvoltat la vârsta lui decât am fost noi (…) Cred că principalul motiv pentru care s-a dezvoltat atât de repede este faptul că am găsit metode eficiente de a face din învăţat o activitate plăcută”, spune Dean Kirby, tatăl băiatului.
Intelectul său dezvoltat îl plasează pe Adam în primii 1,3% procente din populaţie, mai scrie cotidianul britanic.
adevarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite