Un europarlamentar câștigă 1 mil. € în 5 ani de mandat. Mizele unui fotoliu la Bruxelles

Distribuie!by Peste 300 de politicieni români se bat pentru 33 de locuri în Parlamentul European. Cele mai multe mandate ar urma să câştige PSD, urmat de PNL. Mizele unui fotoliu la Bruxelles sunt mari. Aleşii care vor ajunge acolo ne vor reprezenta în Europa şi vor vorbi în numele nostru, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Peste 300 de politicieni români se bat pentru 33 de locuri în Parlamentul European. Cele mai multe mandate ar urma să câştige PSD, urmat de PNL.

Mizele unui fotoliu la Bruxelles sunt mari. Aleşii care vor ajunge acolo ne vor reprezenta în Europa şi vor vorbi în numele nostru, iar banii nu sunt de neglijat. Pot câştiga în 5 ani de mandat cât nu câştiga mulţi românil într-o viaţă.


La PSD, se lucrează de zor. Încă de dimineaţă, Liviu Dragnea i-a chemat la şedinţă pe liderii din teritoriu, pentru a stabili strategia de campanie la europarlamentare. Iar social-democraţii din teritoriu sunt deja pregătiţi pentru mitinguri de susţinere.

Rovana Plumb, candidat PSD: ”Vom învesti astfel încât mesajele noastre să ajungă în casele tuturor românilor.”


Opoziţia mizează pe o strategie similară, dar candidaţii vor să fie prezenţi şi pe reţelele de socializare. La PNL, fiecare organizaţie va trebui plătească 1.000 de euro pentru mesajele de pe Facebook.

Robert Sighiartău, secretar general PNL: ”Sunt cotizaţii de la membri, există buget alocat pentru a promova mesajele PNL în campanie.”

Un milion şi jumătate de lei va putea cheltui fiecare candidat în campania electorală, iar mizele sunt mari.

În primul rând, veniturile sunt mult peste cele din România.

Cu un salariu de peste 6.000 de euro pe lună, sume forfetare, diurnă, cazare şi transport, un eurodeputat fără funcţii poate primi peste 1 milion de euro în cei 5 ani de mandat.

loading...

Şi prestanța este la fel de importantă. Discursurile din Parlamentul European, poziţia României faţă de probleme fierbinţi din ţara noastră, precum legile justiţiei şi alegerea unui procuror general european, au arătat cât de important este ca un europarlamentar să fie foarte bine pregătit.

Deşi campania electorală începe abia peste o lună, unele partide au furat startul.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai, în aceeaşi zi cu referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

https://extranews.ro/un-europarlamentar-castiga-1-mil-e-in-5-ani-de-mandat-mizele-unui-fotoliu-la-bruxelles/?fbclid=IwAR3NgrhaGzKIS_cz2c2rcLczPpzYZkvSVn-xVN3t_lhCsNI3PH_klBnNHYw


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dealul si biserica Sf. Martin din Brasov- prima locatie a primariei orasului
ZIARISTA STRAINA PREZENTA LA REVOLUTIE: Scenariul cu fuga lui Ceauşescu e fals de la A la Z
SCLAVIE:Kaufland şi-a dublat afacerile şi a angajat 5.000 de oameni în criză, cei mai mulţi sunt însă casieri plătiţi cu mai puţin de 1.000 de lei
Sunt soţ şi soţie şi fac 18 milioane de euro dintr-o resursă care ar trebui sa fie a poporului roman si nu privata
ȘOCANT: DISPARE APROAPE JUMĂTATE DIN CALEA FERATĂ - VEZI documentul care s-a discutat azi în GUVERN
Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn şi inimă de aur. Acum, au cruce de aur şi inimă de lemn
BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
Câți bani face în România gigantul Monsanto, specializat în organisme modificate genetic
Povestea românului care a salvat de la moarte 20.000 de evrei. A folosit un şiretlic temerar pentru a-l îndupleca pe mareşalul Antonescu
De ce nu avem asa ceva prin orașele din România? Autobuz produs la Brașov, dorit DOAR în afara țării!
Bani de spitale nu , dar de promovare a vaccinarii obligatorii sunt | Vlad Voiculescu: legea vaccinarii obligatorii e gata si va fi pusa dezbaterii publice foarte curand
Medic din Sibiu a analizat proeictul legii vaccinurilor: Cei care au lucrat la proiect au primit in trecut sponsorizari de la firme producatoare de vaccinuri, listele sunt publice si sunt sume considerabile
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite