Un guvern care nu pune copiii pe primul loc, înaintea armamentului și a banilor pt. partide e o mizerie, la fel ca toate guvernele de dupa revoluție

Distribuie!by PNL la putere: nu avem bani pentru majorarea alocațiilor. PNL în opoziție, octombrie 2019: PSD are bani de amante, dar nu să mărească alocațiile Copiii nu sunt o prioritate pentru PNL doar armamentul este… Legea care crește la 300 de lei alocațiile pentru copiii între 2 și 18 ani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PNL la putere: nu avem bani pentru majorarea alocațiilor. PNL în opoziție, octombrie 2019: PSD are bani de amante, dar nu să mărească alocațiile
Copiii nu sunt o prioritate pentru PNL doar armamentul este…

Legea care crește la 300 de lei alocațiile pentru copiii între 2 și 18 ani și la 600 de lei pentru cei sub 2 ani sau cu handicap este acum pe masa președintelui Klaus Iohannis, care intenționează să o promulge.

Dar premierul Ludovic Orban a declarat că nu există bani la bugetul de stat pentru majorare.


“Am discutat, poziția președintelui este firească. Intenția domniei sale este aceea de a promulga legea. Noi suntem puși într-o situație în care și dacă am vrea nu am putea majora alocațiile. Cel mai probabil, soluția pe care vom merge este aceea de a proroga termenul de intrare în vigoare a legii până când vom avea posibilitatea de a asigura resurse financiare în bugetul de stat, iar aici știți bine că nu se poate lucrul acesta decât la rectificarea bugetară, adică după data de 1 iulie”, a spus Ludovic Orban, după discuțiile purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

loading...

Asociațiile de părinți cer guvernului să își ia un angajament ferm privind data reală la care majorarea alocațiilor va intra în vigoare.


Analiștii economici sunt sceptici că guvernul va găsi resurse, astfel încât la următoarea rectificare bugetară să asigure încă 6 miliarde de lei pentru plata alocațiilor dublate.

Șeful statului a declarat joi, întrebat ce va face cu legea care vizează majorarea alocațiilor pentru copii, că nu are de gând să refuze promulgarea actului normativ și că termenul pentru promulgare este 18 ianuarie.

În luna decembrie a anului trecut, Camera Deputaților a votat, decizional, inițiativa legislativă care prevede dublarea alocației pentru copiii între 2 și 18 ani, sumă care ajunge la 300 de lei, respectiv la 600 de lei pentru copiii cu handicap.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite