Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?

Distribuie!by O cantitate impresionantă de arme, aparținând unor extremiști islamici, a fost găsită ascunsă lângă o moschee din Germania. Impresionantul arsenal a fost descoperit, anul trecut, în timpul unui raid, de către o echipă a forțelor speciale din Nordrhein-Westfalen. Armele au fost găsite într-o cameră frigorifică a unui distribuitor de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O cantitate impresionantă de arme, aparținând unor extremiști islamici, a fost găsită ascunsă lângă o moschee din Germania. Impresionantul arsenal a fost descoperit, anul trecut, în timpul unui raid, de către o echipă a forțelor speciale din Nordrhein-Westfalen. Armele au fost găsite într-o cameră frigorifică a unui distribuitor de legume, lângă o moschee.

Nordrhein-Westfalen (Renania de Nord-Westfalia) este cel mai mare land federal din Germania, având o populație mai mare de 18 milioane de persoane. Germania, stat care s-a dovedit foarte ospitalier și tolerant față de imigranți, investind miliarde de euro în integrarea acestora, a înregistrat creșteri accentuate, în ultimii ani, a numărului de islamiști ultra-conservatori cunoscuți sub numele de salafiști. Numărul total al simpatizanților era, la nivelul anului 2016, de 8.900, în vreme ce la sfârșitul anului 2014 ei erau circa 7.000.


Pericolul salafiștilor fundamentaliști, care sunt gata să folosească violența și să comită acte extremiste este din ce în ce mai mare, în Germania. O mare primejdie este ca grupurile de salafiști, de jihadiști și de membri ai ISIS din Germania să obțină sprijin din partea unor forțe armate și servicii de informații ale unor state predispuse să susțină terorismul.

onstituirea unor arsenale bogate, precum cel descoperit anul trecut în preajma moscheii din Germania, dezvăluie intenția pregătirii unor atentate de amploare, precum și faptul că grupările teroriste au parte de o susținere consistentă, logistică și financiară.


Politicienii trebuie să trateze cu mai multă seriozitate aceste enorme riscuri iar presa ar trebui să își asume cu mai multă seriozitate rolul de informare a populației. Ismail Tipi, un politician local, a declarat, la momentul descoperirii bogatei colecții de arme că: „…putem presupune că arsenalele secrete au fost înființate pentru atacuri teroriste de amploare nu numai în Germania, ci și în întreaga Europă. Ar însemna să ne abandonăm îndatoririle, dacă nu vom recunoaște acest pericol și nu vom descoperi aceste arsenale.”

loading...

Autoritățile germane și-au exprimat, la momentul respectiv, îngrijorarea că Statul Islamic și-ar putea intensifica atacurile în Europa, pe măsură ce își pierde teritoriul în Irak și Siria, temeri care s-au dovedit întemeiate. Există, în continuare, riscul ca Statul Islamic să exporte activitățile sale distructive în Europa. Printre sutele de mii de refugiați care pătrund în Europa se pot afla sute de militanți islamiști. Cine stă să verifice garanțiile pe care le prezintă fiecare nou venit, în parte?

Oare cum au reușit islamiștii să colecteze importanta cantitate de armament de război descoperită anul trecut, fără ca serviciile de informații din țara gazdă să prindă de veste mai înainte? Până la urmă, acele arme puteau fi utilizate oricând. Și împotriva oricui.

Și mai avem o întrebare: De ce presa românească aproape că nu a reacționat în 2016 la această descoperire de-a dreptul șocantă?

c

Sursa: www.express.co.uk

Text: Tomi Tohaneanu

http://www.cunoastelumea.ro/un-impresionant-stoc-de-arme-a-fost-descoperit-in-apropierea-unei-moschei-din-germania-cat-de-aproape-suntem-de-un-macel-islamist-in-europa/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite