Un jurnalist al ziarului Adevarul a spus ca de abia asteapta sa plece de la aceasta publicatie pentru ca nu mai suporta sa fie SLUGA!

Distribuie!by În urmă cu câteva zile, Roger Stone, eminența cenușie din spatele drumului spre Casa Albă al lui Donald Trump, dar și al unor președinți ca Ronald Regan și Richard Nixon, unul dintre cei mai controversați consultanți politici din istoria americană, a fost în România. Mircea Barbu, ziarist la Adevarul, a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urmă cu câteva zile, Roger Stone, eminența cenușie din spatele drumului spre Casa Albă al lui Donald Trump, dar și al unor președinți ca Ronald Regan și Richard Nixon, unul dintre cei mai controversați consultanți politici din istoria americană, a fost în România.

Mircea Barbu, ziarist la Adevarul, a realizat un interviu în exclusivitate cu el.


Doar că jurnalistul a pus două întrebări care l-au deranjat pe american, care a cerut scoaterea de la montaj a acestora atât lui Barbu, dar și lui Cristian Burci, patronul ziarului.

Cele două întrebări erau despre episodul în care Donald Trump făcea o referire ireverențioasă la adresa unei femei, iar cealaltă despre un episod din trecutul lui Stone, când acesta postase un anunț pe un site de swingeri.


loading...

Lucrurile au degenerat, iar Barbu a scris pe Facebook o serie de explicații cu titlul „Urât e să fii slugă”.

Acesta a a mai scris că se așteaptă să plece într-un fel sau altul de la Adevărul.
http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Razboi-intern-la-Adevarul-din-cauza-unui-interviu-cu-omul-care-l-a-facut-pe-Trump-presedinte-Urat-e-sa-fii-sluga-144434

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Efectul Educației Sexuale: Copii de 5 ani EXMATRICULAȚI de la GRĂDINIȚĂ pentru „OBSCENITATE” sau „AGRESIUNE SEXUALĂ”! Imagini incredibile din manualele educative
Olivia Steer, ipoteză halucinantă despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis (VIDEO)
CINCI sfaturi oferite de Iisus Hristos care pot schimba lumea in care traim
UPDATE – VERDICT TERIBIL AL UNUI SPECIALIST: GENERALUL COLDEA SUFERA DE DEMENTA
Doctor Pavel Chirilă: Cei care ţin post fac foarte rar cancer, aşa că este bine să postiţi periodic
CINE are INTERES să ASCUNDĂ ADEVĂRUL? Şoferul ambulanţei ne-a spus că n-au avut ce face şi l-au lăsat ACOLO. Acolo unde?| Trupul EROULUI Claudiu Petre a dispărut şi a apărut brusc după ce situaţia lui a fost amplu mediatizată
Analfabetismul alarmant din Romania si cum profita institutile bancare si BNR de romani
A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E ORIBIL! Faceți cunoscut asta tuturor
Tatăl Nostru în limba celtă, asemănare izbitoare cu limba română
15 noiembrie 1987: 40 de industrii- 15 noiembrie 2016: ZERO INDUSTRII
Ce partide cu candidati anticrestini si antiromani NU trebuie sa fie votate de romanii informati: PSD, PNL, PDL, PMP, Forta Civica si Noua Republica. Explicatiile, pe capete, aici. Cine voteaza cu ele sa-si aduca aminte de vorba lui Tutea!
"În România ajunge carne congelată de 40 de ani!" Ce om politic important susţine asta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite