Un jurnalist al ziarului Adevarul a spus ca de abia asteapta sa plece de la aceasta publicatie pentru ca nu mai suporta sa fie SLUGA!

Distribuie!by În urmă cu câteva zile, Roger Stone, eminența cenușie din spatele drumului spre Casa Albă al lui Donald Trump, dar și al unor președinți ca Ronald Regan și Richard Nixon, unul dintre cei mai controversați consultanți politici din istoria americană, a fost în România. Mircea Barbu, ziarist la Adevarul, a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urmă cu câteva zile, Roger Stone, eminența cenușie din spatele drumului spre Casa Albă al lui Donald Trump, dar și al unor președinți ca Ronald Regan și Richard Nixon, unul dintre cei mai controversați consultanți politici din istoria americană, a fost în România.

Mircea Barbu, ziarist la Adevarul, a realizat un interviu în exclusivitate cu el.


Doar că jurnalistul a pus două întrebări care l-au deranjat pe american, care a cerut scoaterea de la montaj a acestora atât lui Barbu, dar și lui Cristian Burci, patronul ziarului.

Cele două întrebări erau despre episodul în care Donald Trump făcea o referire ireverențioasă la adresa unei femei, iar cealaltă despre un episod din trecutul lui Stone, când acesta postase un anunț pe un site de swingeri.


loading...

Lucrurile au degenerat, iar Barbu a scris pe Facebook o serie de explicații cu titlul „Urât e să fii slugă”.

Acesta a a mai scris că se așteaptă să plece într-un fel sau altul de la Adevărul.
http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Razboi-intern-la-Adevarul-din-cauza-unui-interviu-cu-omul-care-l-a-facut-pe-Trump-presedinte-Urat-e-sa-fii-sluga-144434

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite