Un jurnalist român spune că a fost avertizat cu o zi înainte că VA URMA o tragedie cu mulți morți

Distribuie!by Poate ar trebui sa mai ascultati si de conspirationistii crestini!!! Bineinteles ca sunt multe site-uri de conspiratii care abereaza non-stop, dar nu uitati ca mari conspiratinosti ai lumii au murit ca sa va spuna adevarul si aceia erau crestini. Nu am auzit nicio televiziune romaneasca sa spuna vreodata despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poate ar trebui sa mai ascultati si de conspirationistii crestini!!! Bineinteles ca sunt multe site-uri de conspiratii care abereaza non-stop, dar nu uitati ca mari conspiratinosti ai lumii au murit ca sa va spuna adevarul si aceia erau crestini. Nu am auzit nicio televiziune romaneasca sa spuna vreodata despre ei: Wiiliam Cooper, Aaron Russo, Bill Schnoeleben, Kent Hovind-arestat acum si multi artisti care si-au dat seama si au avertizat lumea despre ritualurile satanice, care se programeaza conform calendarului satanic. Site-ul nostru se chinuie de ani de zile, impreuna cu serialul Sosirile, sa avertizeze asupra acestor practici pe care elita le desfasoara periodic. Poate e timpul sa va treziti!!!

Andrei Manțog, jurnalist de la revista Kamikaze, a postat pe internet, la jumătate de oră după izbucnirea incendiului din Club Colectiv, afirmații absolut bulversante. Iată un fragment:


„Disprețuiesc teoriile conspirației. Toți adepții lor îmi par cretini. Vreau doar să vă dezvălui o discuție pe care am avut-o ieri, 29 octombrie, la o masă la care era și un fost lucrător în guvern. Nu contează în ce funcție. Și respectivul spunea:
– Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!

Am râs.


Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni…”(Mantzy)

Vedeți mai jos un crop de pe pagina lui Andrei Manțog…

loading...

În condițiile în care acest mesaj este postat de un jurnalist de la una dintre revistele românești importante, iar interlocutorul său era un fost angajat al guvernului, nu putem să îl neglijăm. Desigur, naivii vor respinge o astfel de posibilitate uitând mineriadele, revoluția confiscată din 89 și, dacă ieșim în afara țării, revoluțiile portocalii sau primăvara arabă, toate fiind expresia unor jocuri politice, toate terminate cu nenumărați morți.

Oare mafioții care conduc cu adevărat România nu ar fi capabili să provoace o dramă, folosindu-se de alții ca paravan, ca să iasă de sub lumina reflectoarelor, să nu mai stea atenția lumii asupra lor?! Ba fiți convinși că da!

Așadar, aceasta este una dintre pistele de investigație, dacă cei care fac cercetările vor fi liberi să își facă treaba!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

mantzy

http://www.cunoastelumea.ro/un-jurnalist-roman-spune-ca-a-fost-avertizat-cu-o-zi-inainte-ca-va-urma-o-tragedie-cu-multi-morti-a/

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite