Un mare actor, simbol al frumuseții masculine, despre homosexualitate: Este împotriva naturii. Noi, bărbații, ne-am născut pentru a iubi femeile!

Distribuie!by Unul dintre simbolurile frumuseții masculine ale cinematografiei mondiale a împărțit Franța în două după ce a făcut un comentariu referitor la homosexuali. ”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el!”. Declarația a fost […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre simbolurile frumuseții masculine ale cinematografiei mondiale a împărțit Franța în două după ce a făcut un comentariu referitor la homosexuali.
”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el!”. Declarația a fost făcută de actorul francez Alain Delon în timpul unei emisiuni,  în direct, difuzată de Canalul France 5 și a provocat stupoare printre francezi.
”Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferențe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay , dar, noi, bărbații, suntem făcuți pentru a iubi femeile”, a continuat Alain Delon. Și, pentru că la momentul apariției sale, în 2013, în emisiunea TV în Franța tocmai fusese aprobată legea privind căsătoria între persoane de același sex, actorul a subliniat că este împotriva acestui act normativ care prevede ”căsătorie pentru toți”.
”Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el”, a spus Alain Delon.
Într-un interviu ulterior pentru ziarul Le Figaro, vedeta franceză spunea că nu este de acord că legea recent adoptată în Franța le dă homosexualilor dreptul de a adopta copii. ”Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă care banalizează și care este împotriva naturii”, mărturisea Delon.
Actor și producător, câștigător al Premiului César, Alain Delon, în vârstă de 80 de ani,  este considerat un monstru sacru al cinemarografiei franceze și internaționale. Ascensiunea sa a fost rapidă, iar rolurile care l-au consacrat rămân cele  din ”Rocco și frații săi”, “Ghepardul” , ”Samuraiul” și ”Clanul sicilienilor”.
http://www.activenews.ro/externe/Un-mare-actor-simbol-al-frumusetii-masculine-despre-homosexualitate-Este-impotriva-naturii.-Noi-barbatii-ne-am-nascut-pentru-a-iubi-femeile-130118

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Câştigătorul de la Loto care a construit o biserică cu banii câştigaţi la 6/49

Crestin din Arad a gasit 95.000 de euro într-un dulap second-hand cumpărat de pe olx. I-a returnat proprietarului care habar nu avea de existenta lor

Cum vindea Klaus Johannis, suflete nevinovate, este implicat in trafic international de copii pentru organe ! VIDEO

Americanii il roaga pe Trump sa desecretizeze: Obama, Clinton și Soros l-au forțat pe Papa Benedict XVI să demisioneze pentru a-l înlocui

“În România ajunge carne congelată de 40 de ani!” Ce om politic important susţine asta

Închide