Un medic de la Maternitatea din Botoşani îşi acuză colegii: Asistenta a vaccinat de două ori un nou-născut

Distribuie!by După ce, în urmă cu două luni, un chirurg de la Spitalul Judeţean Prahova a expus o serie de nereguli revoltătoare din instituţia în care lucrează, un alt medic, de data aceasta de la Maternitatea din Botoşani, semnalează nişte greşeli grave pe care le fac asistentele şi infirmierele care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce, în urmă cu două luni, un chirurg de la Spitalul Judeţean Prahova a expus o serie de nereguli revoltătoare din instituţia în care lucrează, un alt medic, de data aceasta de la Maternitatea din Botoşani, semnalează nişte greşeli grave pe care le fac asistentele şi infirmierele care au grijă de copii.

 


Neonatologul Eugen Prăjinariu (foto), de la Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean Botoşani, a postat pe blogul său, pe data de 5 februarie, o scrisoare deschisă adresată managerului unităţii medicale în care a făcut dezvăluiri uluitoare!

Acesta îi aducea la cunoştinţă superiorului că infirmierele, asistentele, dar şi medicii de acolo fac erori grave în tratarea pacienţilor. Prăjinariu a semnalat printre altele că unele asistente nu respectă indicaţiile medicului sau chiar le pun la îndoială tratamentele, în timp ce ele nu-şi respectă îndatoririle.


Acesta a exemplificat spunând că toaletarea copiilor este câteodată neglijentă. “Uneori găsesc urme de fecale pe tegumentele nou-născutului după ce asistenta a efectuat toaleta de dimineaţă”,scrie medicul în scrisoare.

Mai mult, acesta susţine că o asistentă a pus în pericol la un moment dat viaţa unui bebeluş.“Una dintre asistente a vaccinat BCG a doua oară un nounăscut, însemnând doză dublă, ce expune, cu siguranţă, acel copil la reacţii adverse în lunile următoare”, a precizat medicul.


loading...

O comisie va face verificări

După ce a citit scrisoarea medicului, Viorel Iliuţă, managerul unităţii, a dat asigurări că o comisie urmează să facă mai multe verificări în spital. Ciudat este însă că la trei zile de la dezvăluiri blogul “Pitorimea Română” al lui Eugen Prăjinariu a dispărut fără urmă din spaţiul virtual, în timp ce neonatologul, care a precizat de la început că nu vrea să facă declaraţii presei, nu a putut fi contactat.

 Sursa: Libertatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite