Un mesaj pentru |smeriți|

Distribuie!by Am aflat și eu că formația Taxi v-a chemat să vă uniți forțele, pentru “lupta cea mare” împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Strigătul de luptă invocă “smerenia”, una dintre marile virtuți creștine, deci este sigur că voi, cei ce o invocați, o și stăpâniți. În sensul acesta, îmi permit și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am aflat și eu că formația Taxi v-a chemat să vă uniți forțele, pentru “lupta cea mare” împotriva Catedralei Mântuirii Neamului. Strigătul de luptă invocă “smerenia”, una dintre marile virtuți creștine, deci este sigur că voi, cei ce o invocați, o și stăpâniți. În sensul acesta, îmi permit și eu, ne-smeritul ce sunt, să vă adresez câteva cuvinte.

Domnule Teodorescu, zici că l-ai descoperit pe Dumnezeu în lemn și spații mici? Păi atunci, ca să fii mereu aproape de El, de ce nu te muți din casa aia frumoasă în care locuiești, într-o căbănuță de lemn, pe care s-o construiești “undeva pe un deal?” De ce nu concertezi în hambare și magazii?


Și tu domnule Rebengiuc, când făceai reclamă canadienilor care voiau să cianureze Roșia Montană pentru profit, atunci erai smerit? Sau când făceai reclamă companiei Vodafone și consumului iresponsabil de tehnologie, atunci nu v-ați gândit să scrieți ceva despre smerenie?

Dar tu Ștefan Bănică? Când ceri bani de-o garsonieră pentru un concert, atunci nu te gândești la smerenie? Sau când te îmbogățești anual din ipocritele concerte de Crăciun în fața a mii de oameni, atunci nu te mai gândești, gelatule, la spații mici și Dumnezeu?


Când poți să-ți cumperi o casă cu banii pe care-i faci într-un weekend, mai ai tupeu să vorbești de smerenie? Cum să n-ai jenă să vorbești despre smerenie și biserici de lemn, când te-ai căsătorit în ditamai catedrala catolică Sfântul Iosif, ca Andreea Esca? Ce-ar fi să-i rugăm pe angajații de la The One, o revistă ce promovează smerenia de altfel, să cânte despre felul în care vorbești și te comporți, doamna Esca?

Cum să nu crape obrazul pe tine să vorbești despre smerenie, băi Teo Trandafir,  când  ne-ai băgat maneliștii pe gât și te-ai îmbogățit din îndobitocirea oamenilor? Cum să vorbești despre smerenie și biserici de 100 de metri pătrați când tu locuiești într-o căsuță “amărâtă” de doar 450.000 de euro?

Dar Teo e nimic față de alt smerit: Cornel Ilie și-a construit o casă pe malul lacului cu doar…700.000 de euro. Bani făcuți cerând, cu smerenie, un tarif de 4.000 de euro ca să cânte la un botez. Sau din comisioanele pe care le primește de la Avon. O altă companie smerită, care are sediu într-un garaj de lemn dintr-o parcare.

Domnule Bittman, pe dvs vă înțeleg. Dumneavoastră vă pricepeți foarte bine la spitale și catedrale. Că doar te operezi la Viena, ca orice amărăștean afectat de banii de la buget dați Catedralei. Și dacă o cură de Viena nu ajută suficient, poți oricând să-ți schimbi limuzina.

Nu-i mai menționez pe angajații evazioniștilor de Dan Voiculescu sau Adrian Sârbu. Nu-i mai menționez pe cei care înainte de ’89 erau favoriții protipendadei comuniste. Și nici pe Mircea Cărtătrescu, care spre deosebire de Mircea Vulcănescu, a preferat să se jertfească achiziționându-și un jeep.

loading...

Voiam să vă întreb dacă nu vă e rușine. Dar e inutil. Dacă au ajuns oameni care s-au îmbogățit lucrând pentru evazioniști, pentru companii care s-au îmbogățit sluțind și îmbolnăvind oamenii sau care au cel puțin 2 neveste la activ să ne vorbească despre smerenie și moralitate, e clar că tupeul nu mai are limite.

Sclavi ai pântecelor sau ai trupurilor, pupați funduri jegoase, vă târâți în genunchi în fața oricui vă poate arunca 1.000 de euro în plus și apoi vă deversați toată esența voastră sufletească în fața Bisericii. Și când? În postul Paștilor, când mai e așa de puțin până la sărbătoarea celui în numele căruia pretindeți că vorbiți! Puteați măcar să aveți decența să așteptați după Înviere…Dar nu..Ați dat-o acum pentru “efect”. Frumoasă și smerită gândire.

De ce nu cântați împotriva patronilor din mass-media? De ce nu cântați împotriva celor care vor să legifereze fărădelegea? De ce nu cântați împotriva templelor uriașe care se construiesc în București? De ce nu cântați împotriva celor care scot zeci și sute de milioane de euro din țară? Nu o faceți pentru că din banii ăia primiți și voi firmiturile care vă întrețin viciile, amantele și bolile.Voi v-ați găsit să vă revoltați împotriva Catedralei, voi, cei care fără câteva mii de euro nici nu vă uitați la om? Voi, care faceți mii de euro pentru că preoții botează și cunună? Unde ați fost, mari artiști și smeriți, când unul dintre voi – dar cu mult peste voi – era spurcat în media pentru că a exprimat public că va face ceea ce mulți dintre voi ați făcut pe ascuns? Unde erați voi Victor Rebengiuc și Grigore Leșe, când gloatele îl înjurau pe Tudor Gheorghe? Chiar și așa, dezamăgit cum sunt, eu nu vă voi renega. Voi asculta cântecele și voi urmări piesele voastre. Pentru că vorba unui interzis, azi, nu am nici geniul, nici averile voastre, dar vă voi considera exact ceea ce sunteți: niște necinstiți sufletește!

Preoții ortodocși o să boteze și o să cunune români până la sfârșitul veacurilor. Unii, chiar în Catedrala Mântuirii Neamului. Dar voi, pigmeilor cu burți și cefe late, o să putreziți în uitarea acestui neam, acolo unde vă este locul. Milostiv, însă, Domnul Hristos stă la ușa voastră, smerită sau nu, și așteaptă să-i deschideți.

http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-mesaj-pentru-smeriti-131995

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Arhiva SIPA: Dan Diaconescu a fost santajat de Oprea, condamnat la puscarie atatia ani pentru ca nu a vrut sa faca fuziunea cu el!!!
Român alungat din Anglia de groaza vieţii din Londra: „Mulţi români de aici trăiesc traume, dar le e ruşine să spună” că e capitalism, monarhie, dacă era comunism ar fi guițat!
Luptatori ISIS au ajuns in Europa sub acoperirea de refugiati– DEZVALUIRILE unor traficanti din Turcia
Reacția de milioane a unui fermier austriac când a gustat pentru prima dată o brânză românească
Amintiri valoroase: Cum s-a construit scoala Ciugudu de Sus in comunism datorita profesorului Coban
Senator american ce promova vaccinarea cu vaccin anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani. Mass media “se face ca ploua”
Fiecare zi care a trecut de la Revoluţie a adâncit declinul mineritului aurifer de la Brad
PARINTELE NICOLAE TANASE, TATA PENTRU 328 DE COPII
PRIMA REACTIE a parlamentarilor români ajunsi ACASA la familia BODNARIU | FOTOGRAFII EMOTIONANTE cu camerele goale ale copiilor
ROMÂNI NU PLECAȚI DIN ROMÂNIA. Drama tuturor românilor plecați peste hotare. O asistentă româncă rupe tăcerea despre experiența din Germania : „Acolo ca om, ești mort în interior”. FIE PÂINEA CÂT DE REA, TOT MAI BINE-N ȚARA TA.
Guvernatorul statului Florida indeamna populatia sa se roage| Uraganele sunt consecintele homosexualitatii, ateismului, satanismului, budismului, a inechitatii
Te iubește mama. Ideea unei românce îi ajută pe copiii să țină legătura cu părinții plecați în străinătate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite