Un nou vaccin aprobat de FDA pentru hepatita B a fost creste riscul de atacuri de cord cu 700%, dar Facebook, Google, YouTube si Twitter interzic orice discutie despre pericolele vaccinului

Distribuie!by Un nou vaccin aprobat de FDA pentru hepatita B a fost creste riscul de atacuri de cord cu 700%, dar Facebook, Google, YouTube si Twitter interzic orice discutie despre pericolele vaccinului. Există o întrerupere completă a faptelor medicale și științifice dacă acestea arată că vaccinurile sunt ceva mai puțin […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou vaccin aprobat de FDA pentru hepatita B a fost creste riscul de atacuri de cord cu 700%, dar Facebook, Google, YouTube si Twitter interzic orice discutie despre pericolele vaccinului.
Există o întrerupere completă a faptelor medicale și științifice dacă acestea arată că vaccinurile sunt ceva mai puțin decât daruri magice, fără riscuri, utopice medicale pentru omenire.

Această nouă analiză vine de la Dr. Jack Wolfson, un cardiolog bine informat care practică în Arizona, care îndrăznește să vorbească despre adevărul despre riscurile vaccinului.


FDA a aprobat un nou vaccin pentru hepatita B. Aceasta este o veste buna pentru compania farmaceutica care face vaccinul, dar vesti proaste pentru consumatori.

Vedeți, în ultimul studiu pentru a examina eficacitatea medicamentului, riscul de atac de cord a fost mai mare în grupul celor vaccinați.


Vaccinarea și riscul de atac de cord nu pot fi o surpriză pentru dumneavoastră. Scopul declarat al unui vaccin este de a invoca un răspuns imun. Răspunsul imun este legat de inflamație, stresul oxidativ și activarea celulelor imune. Toate cele trei sunt legate de riscul atacului de cord.

Din păcate, există foarte puține studii privind vaccinarea și riscul de atac de cord. În mod ironic, unele studii demonstrează un efect benefic al vaccinului antigripal asupra riscului de atac de cord. Dar cercetatorii au identificat defecte in designul studiului si au intrebat constatarile privind beneficiile vaccinului impotriva gripei la riscul de atac de cord (2). Alte studii nu au evidențiat nici o diferență între grupul vaccinat și grupul martor cu privire la vaccinul cu pneumonie (3).

Din nou, majoritatea schemelor de vaccin nu au fost studiate pentru riscul de infarct sau accident vascular cerebral. Cu alte cuvinte, nu știm dacă DPT, MMR, herpesul zoster, poliomielita, HPV sau vaccinul împotriva varicelei cresc atacurile de inimă.

Hepatita B este o infecție virală contractată de la sânge la contactul cu sângele. Acest lucru face abuzatorii de droguri iv și persoanele care fac sex cu mai mulți parteneri cei mai vulnerabili. HBV nu se răspândește prin hrană sau apă, împărtășind vasele de alimentație, alăptarea, îmbrățișarea, sărutarea, ținând mâna, tusea sau strănutul.

95% dintre persoanele infectate cu virusul hepatitei B NU devin purtători cronici ai virusului. Ei nu suferă de complicații hepatice pe termen lung, potrivit CDC (4). Un procent mic dezvoltă ciroză și / sau cancer hepatic.

loading...

Vaccinurile toxice
Cel mai popular vaccin împotriva hepatitei B nu este altceva decât un preparat de vrăjitoare, inclusiv aluminiu, formaldehidă, drojdie, aminoacizi și soia. Aluminiu este un neurotoxin cunoscut care distruge metabolismul celular și funcția. Sute de studii au legătură cu efectele devastatoare ale aluminiului. Celelalte proteine ​​și formaldehidă servesc la activarea sistemului imunitar și deschiderea barieră hemato-encefalică. Acesta nu este un lucru bun.

O Uncie de Prevenire
Sănătatea nu va fi găsită niciodată la vârful unui ac. Vrem să construim corpul, să nu-l rupem. Milioane de ani de evoluție ne-au oferit sistemul imunitar perfect pentru a ne proteja. Dă corpul ceea ce are nevoie și ia ce nu face. Este destul de simplu.

Urmați aceste recomandări pentru o sănătate extraordinară.

1) Mancati organic. Putem cu toții să fim de acord că hrana ecologică, cu expunere limitată la pesticide și fără OMG-uri, este cea mai bună dietă pe care să o urmăm. Doctorii. Wolfson urmează programarea noastră genetică și se lipsește de alimentele de vânător-culegător Paleo. Lucrează pentru pacienții noștri și va lucra pentru dvs. Zaharul ucide funcția imună.
2) Ia soare. Înainte să existe viață pe pământ, era soarele. Îmbrățișați-vă puterea pentru a vă stimula sistemul imunitar.
3) dormiți cu apusul soarelui și treziți cu răsăritul soarelui. Lumina artificială este un criminal.
4) Activați-vă. Mergeți, alergați, grădină și jucuri in natura.
5) Relaxați-vă. Meditează.
6) Bea apă de calitate.
7) Obțineți ajustarea. Îngrijirea chiropractică stimulează funcția imună.
8) Scoateți-vă de toxinele de mediu și expunerea la EMF.

Trducerera: Nicoleta Potarniche

https://www.naturalnews.com/2017-08-11-new-fda-approved-hepatitis-b-vaccine-found-to-increase-heart-attack-risk-by-700.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Olivia Steer: De ce pe orice prospect al vaccinurilor, la efecte secundare, este trecut autismul? Sunt curioasă ce are de spus un oncolog despre viața lui personală, de ce recomandă pacienților citostatice, dar el nu ar face asta niciodată
De ce este Mugur Isarescu, varul regelui Mihai, demolatorul numarul 1 al Romaniei
Legea vaccinării intră în circuitul de avizări, la o zi distanță după declararea „epidemiei de rujeolă”. Întrebări despre „epidemia de rujeolă” anunțată de Ministerul Sănătății?
Preotul și istoricul Mihai-Andrei Aldea: Prin legea anti-legionară ne întoarcem total la epoca STALINISTĂ. Practic, staliniștii au preluat puterea în România
De ce a interzis Creatorul incestul dupa ce existau deja generatii de coduri genetice
GUVERNUL TEHNOCRAT, abuz cu banii publici sau reeditare cazului „Afacerea Škoda” din anii 1930
STELIAN TANASE: Mai doriti o moschee la Bucuresti?
10 antibiotice naturale: lucruri despre care companiile farmaceutice preferă să nu vorbească
Un magnat al petrolului, mason Bilderberg, face dezvaluiri NAUCITOARE. Iata ce ne asteapta
In martie 89 dupa plata ultimei rate la FMI, Ceausescu a dat ordin sa fie umplute depozitele cu alimente, sa nu lipseasca nimic romanilor! Dar tu stii de ce nu s-a intamplat asa? Tradatorii in cardasie cu elita masonica globala au luptat impotriva lui Ceausescu si a poporului reusind sa distruga ambele parti!!!!
RAPORT Românii trăiesc în „cutii de chibrituri umede“ şi cu toaleta în curte
Semnificatia simbologiei anticristului cu UN OCHI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite