Un pensionar a donat 21.000 de euro pentru două incubatoare. „Eu nu mai am ce să fac cu banii. Sunt foarte bătrân. Nu am pe nimeni”

Distribuie!by Ion Mihai Giuran,  în vârstă de 86 de ani a donat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina două incubatoare pentru nou-născuţii aduşi pe lume înainte de termen a impresionat pe toată lumea, potrivit Gazeta Nouă. Banii au fost donați din vânzarea unui apartament pe care pensionarul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ion Mihai Giuran,  în vârstă de 86 de ani a donat Secţiei de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina două incubatoare pentru nou-născuţii aduşi pe lume înainte de termen a impresionat pe toată lumea, potrivit Gazeta Nouă.

Banii au fost donați din vânzarea unui apartament pe care pensionarul îl avea în Anglia, unde a fost profesor timp de 30 de ani.


„Am văzut la televizor că este nevoie de aceste incubatoare. M-am dus la spital şi am vorbit cu medicii. Iniţial am vrut să donez bani pentru unul singur, dar când am văzut că este mare nevoie am donat pentru două. Eu am vândut un apartament în Anglia şi am avut bani. Eu nu mai am ce să fac cu banii. Sunt foarte bătrân. Nu am pe nimeni”, povesteşte fostul profesor de engleză.

„Peste tot sunt numai hoţi, numai corupţi. Nu se interesează de ţara asta, de ce le trebuie copiilor care mor în spitale”, mai spune bătrânul.


loading...

Mihai Ion Giuran a urmat cursurile Universității din Iași, iar apoi a fost încadrat profesor la Liceul „Radu Greceanu” Slatina.

http://m.b1.ro/stiri/eveniment/un-pensionar-a-donat-21-000-de-euro-pentru-doua-incubatoare-eu-nu-mai-am-ce-sa-fac-cu-banii-sunt-foarte-batran-nu-am-pe-nimeni-160523.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Planul e clar: străinii au cumpărat TOT pământul. De ce nu vin aici? Aşteaptă ca populaţia să fie exterminată de război. La sfârşitul măcelului, vin şi ei!
Despre EPOCA LUI ANTIHRIST si REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA “al doilea inaintemergator al venirii lui Hristos”. ILIE SI ENOH – PROOROCII DINAINTE SFARSITULUI LUMII
Un impresionant stoc de arme a fost descoperit în apropierea unei moschei din Germania. Cât de aproape suntem de un măcel islamist în Europa?
Hristos a avertizat ca intensificarea cutremurelor alaturi de alte mari calamitati vor constitui doar preludiul celei de-a doua veniri a Sa: "Rugaţi-vă ca să nu se întâmple iarna "
Ce vedea masonul Ion Columbeanu inainte de moarte: diavoli, demoni, pisici infioratoare care veneau sa il ia | pe toti masonii ii asteapta iadul dupa moarte
Părinţii au decis să își retragă copiii de la şcolile publice din Ontario: În clasa I învață ce sunt relațiile sexuale, în a-III-a află ce e homosexualitatea
Sute de mii de romani sunt interceptati – vezi pe judete cati si de catre cine!
O fetita de numai 8 ani a murit in noaptea nuntii sale! Ce i-a facut mirele, un musulman de 40 de ani, este incredibil!
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Îngerul copiilor din suburbia celui mai sărac oraş din ţară. Cum a reuşit un preot din Vaslui să bună bazele unui centru care schimbă viaţa copiilor
Sărmanul farmacist
Donald Trump, mesaj DUR către Europa. „Eu reprezint SUA, nu reprezint lumea. Uitați-vă la Europa. Parisul nu mai e Paris”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite