UN POLIȚIST RUPE TĂCEREA: ”DA, AVEM UN PLAN DE AMENZI, EXISTĂ UN TARGHET…”

Distribuie!by Ioan Canarau, politist din Roman, jud. Neamt si lider al Sindicatului Politistilor Europol, rupe tacerea si face o a afirmatie socanta: ”Da, avem un plan de amenzi, exista un targhet pe care politistii trebuie sa-l atinga pentru a obtine calificativul ” Foarte Bine „. El a facut public pe un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ioan Canarau, politist din Roman, jud. Neamt si lider al Sindicatului Politistilor Europol, rupe tacerea si face o a afirmatie socanta: ”Da, avem un plan de amenzi, exista un targhet pe care politistii trebuie sa-l atinga pentru a obtine calificativul ” Foarte Bine „. El a facut public pe un site de socializare faptul ca politistii trebuie sa dea cat mai mai multe amenzi pentru a obtine un calificativ cat mai bun, in cadrul unor evaluari. Aveam si noi aceasta informatie, insa este pentru prima data cand un politist isi asuma cu nume si prenume aceste lucruri. Din cate stim noi, pentru sefii din politie sunt mai importante amenzile chiar decat numarul soferilor prinsi beti sau savarsind diverse infractiuni la regimul rutier.

Canarau face afirmatiile respective ca si comentariu la distribuirea unui articol de presa in care doi politisti din Roman sunt apreciati de cetateni pentru ca au intervenit prompt la un caz medical. El spune ca pentru sefii din politie nu conteaza prevenirea si faptul ca politistii trebuie sa fie un sprijin pentru cetateni, ci doar sa dea amenzi.


Iata ce spune Ioan Canarau:

Politistii sunt evaluati in functie de cate amenzi dau. 
Da, avem un plan de amenzi, exista un targhet pe care politistii trebuie sa-l atinga pentru a obtine calificativul ” Foarte Bine ” !
Degeaba le explici unor sefi, ramasi cu mintilele in trecutul indepartat, ca principala sarcina a politistului este sa previna, ca trebuie sa fie cat mai apropiat de cetatean! Pentru ei conteaza doar sa vii cu tolba plina de procese verbale, sa ” Ridici Politia in statistici ” ca sa dea bine ei la bilanturile in care se lauda cu rezultatele obtinute ! Fiecare astfel de sedinta seamana cu una de partid, inca, dupa atatia ani !
Atunci cand cetatenii din comunitatea in care lucrezi te apreciaza si simt nevoia sa-ti multumeasca public pentru ca i-ai ajutat, inseamna ca ti-ai facut treaba de politist !
Dar, trebuie sa fie si un dar, daca nu contribui la mentinerea sefului in scaun cu amenzi multe, doar pentru statistici si comparatii, nu ai facut nimic !


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite