Un preot italian a reuşit să înfurie Vaticanul după ce a pretins că cutremurele au fost „pedeapsă divină“ pentru uniunile civile dintre homosexuali

Distribuie!by Vaticanul a emis o mustrare înţepătoare, spunând că ideea unui Dumnezeu răzbunător este „o viziune păgână…. Părintele Giovanni Cavalcoli, un teolog cunoscut pentru vederile sale extremiste, a făcut comentariile în data 30 octombrie, ziua în care centrul Italiei a fost lovit de un cutremur de 6,6 magnitudine – cel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vaticanul a emis o mustrare înţepătoare, spunând că ideea unui Dumnezeu răzbunător este „o viziune păgână….

Părintele Giovanni Cavalcoli, un teolog cunoscut pentru vederile sale extremiste, a făcut comentariile în data 30 octombrie, ziua în care centrul Italiei a fost lovit de un cutremur de 6,6 magnitudine – cel mai puternic seism care a lovit ţara în 36 de ani. Cavalcoli a declarat pentru Radio Maria că şocurile seismice au fost „pedeapsă divină” pentru „jignirea familiei şi a demnităţii căsătoriei, în special prin intermediul uniunilor civile” dintre persoane de acelaşi sex. Italia este una dintre ultimele ţări din Europa de Vest care a recunoscut în mod legal relaţiile între persoane de acelaşi sex, introducând o legislaţie luna trecută pentru a permite uniunile civile gay.


Postul de radio s-a distanţat de opiniile lui Cavalcoli, iar Vaticanul a emis o mustrare înţepătoare, spunând că ideea unui Dumnezeu răzbunător este „o viziune păgână”, datând din „epoca pre-creştină”. Arhiepiscopul Angelo Becciu, numărul doi în secretariatul puternic de stat al Vaticanului, a declarat că comentariile Cavalcoli au fost „ofensatoare pentru credincioşi şi ruşinoase pentru non-credincioşi”.

loading...

Becciu a cerut iertare de la victimele cutremurului şi le-a amintit că au „solidaritatea şi sprijinul” Papei Francis. Cu toate acestea, Cavalcoli a refuzat să dea înapoi, insistând la un alt post de radio că seismele au fost cauzate de „păcatele omului” şi spune că Vaticanul le-a „citit catehismul”.
Citeste mai mult: adev.ro/og78c3


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite