Un profesor de la prestigioasa universitate Cambridge, prezice ca in 2014 se va produce un eveniment epocal

Distribuie!by Profesorul Nicholas Boyle, de la Universitatea Cambridge, a studiat evenimentele care au schimbat lumea pe parcursul timpului si a ajuns la concluzia că în anul 2014 se va produce un “eveniment epocal” ce va determina cursul acestui secol. Potrivit publicatiei britanice telegraph.co.uk/, Boyle este de parere ca “Marele Eveniment” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Profesorul Nicholas Boyle, de la Universitatea Cambridge, a studiat evenimentele care au schimbat lumea pe parcursul timpului si a ajuns la concluzia că în anul 2014 se va produce un “eveniment epocal” ce va determina cursul acestui secol.
Potrivit publicatiei britanice telegraph.co.uk/, Boyle este de parere ca “Marele Eveniment” care va avea loc la nivel planetar va avea “proporţiile unui cataclism”.
Din cercetarile facute de el a reiesit că,în ultimii 500 de ani, în al doilea deceniu al fiecărui secol a avut loc un astfel de eveniment cu urmari majore pentru omenire care,fie a provocat războaie , fie a adus pace.

PUTINA ISTORIE


Martin Luther afiseaza faimoasele sale Teze pe usa bisericii.
În 1517, preotul german Martin Luther a afişat pe uşa Bisericii din Wittenburg cele 95 de teze ale sale, care aratau necesitatea reformarii Bisericii Catolice şi au condus pana la urma la afirmarea Protestantismului;
Anul 1618 a fost anul începutului Războiului de 30 de ani şi a unei indelundate perioade de conflicte religioase în Europa Occidentală;
Conflictul s-a încheiat in 1715 .
În 1815 a avut loc Congresul de la Viena, înfrângerea lui Napoleon de catre o mare coalitie europeana insemnand începutul unei perioade de relativă pace si stabilitate în Europa;
În 1914 a izbucnit primul război mondial, soldat cu milioane de morţi.
Bazandu-se pe aceste elemente,profesorul Boyle este convins că în deceniul următor se va produce din nou un astfel de eveniment decisiv care va influenta evenimentele ce se vor succeda in acest secol şi spune că fenomenul crizei economice, care a lovit Statele Unite în 2007 şi s-a extins la scară planetară este doar “preludiul” marelui eveniment ce se va produce, după estimăile lui, în 2014.
TEORIA SCHIMBĂRILOR CICLICE IN ISTORIE
Profesoruj Boyle susţine că, la fel ca şi la om, caracterul unui secol se conturează în jurul vârstei de 20 de ani si mai afirma
că recenta criza economica mondiala a pus în mişcare mecanismul unor mari neînţelegeri în relaţiile internaţionale.
El prevede ca de Statele Unite vor depinde alianţele si deciziile internationale importante, în urma cărora secolul fie va cădea în violenţă şi sărăcie, fie va intra într-o nouă eră a cooperării la nivel global.
Boyle mai sustine si ca pacea nu va fi posibilă decat daca lumea nu va înţelege că este nevoie de un sistem global de guvernare, şi nu de sisteme indiviuale, ale fiecărei ţări în parte existente acum .
Incălzirea globală, flagelul foametei, sau criza globală a datoriilor nu vor putea fi rezolvate sau evitate, decât printr-o cooperare la nivel internaţional.
Asistam si la o ascensiune spectaculoasa a Indiei şi Chinei.
“Marile schimbări economice duc la mari schimbări politice, pe care încă nu le-am văzut. Conform teoriei mele, o altă criză ne pândeşte, iar acest lucru se poate vedea după problemele pe care le ridică mai degrabă datoriile naţionale, decât datoriile creditelor private”, a mai spus Boyle.
El este de părere că, de vreme ce SUA îşi menţin “colosul” militar, ele vor trebui să fie “jucătorul principal în orice schimbăre politică majoră”.
Este totusi încurajator că “am început secolul XXI cu mult mai multe organizaţii internaţionale şi interguvernamentale faţă de secolul trecut”, iar “singura cale către un secol liniştit este continuarea aşa-numitei «pax Americana»”, istoricul concept al unei păci relative în emisfera vestică mai întâi, extins apoi în toată lumea occidentală.

loading...

Un profesor de la prestigioasa universitate Cambridge, prezice ca in 2014 se va produce“un eveniment epocal”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite