UN PROFESOR SUSTINE CA TOATA ISTORIA TREBUIE RESCRISA! CINE A CONSTRUIT DE FAPT PIRAMIDELE!

Distribuie!by Inainte de a citi acest articol, amintiti-va ce zice Biblia despre aceste fiinte superinteligente, extradimensionale, mai ales in Cartea lui Enoh, nu sunt decat DEMONI si rasa lor de fiinte raptoide ( reptilieni). Faptul ca se fac public asemenea informatii sunt ca sa amestece adevarul cu minciuna, in sensul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a citi acest articol, amintiti-va ce zice Biblia despre aceste fiinte superinteligente, extradimensionale, mai ales in Cartea lui Enoh, nu sunt decat DEMONI si rasa lor de fiinte raptoide ( reptilieni). Faptul ca se fac public asemenea informatii sunt ca sa amestece adevarul cu minciuna, in sensul ca ei zic ca aceste fiinte vor veni sa ne ajute. Nimic mai fals dupa cum a subliniat si Bill Cooper ( asasinat de ei) ca aceste fiinte au luat contact doar cu elitele mondiale, NWO sau  illuminati, masoni. Deci cade treaba cu ajutatul, desi vor conduce un program amplu de inselare, cum zice si Biblia ca anticristul se va da drept bun, ca apoi sa faca ravagii.

 

 

Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS) sustine ca istoria trebuie rescrisa in totalitate.


Am 67 de ani. M-am nascut intr-o baza navala din Florida , in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc in Vancouver. Sunt Doctor in Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim intr-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decat a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.

Dati-mi dovezi.


Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat in programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.

Aceasta inseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?

Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei in secret inca din anii 50.

Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost inscris la varsta de 7 ani intr-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori inaintea raselor extraterestre.

Vreun contact?

A avut loc o intalnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. In ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.

Credem ca in anul 9500 i.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat in sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decat noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamant. .. In decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, in care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Il puteti vedea pe site-ul Exopolitics.

Se spune ca exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra…

Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, in 1969, erau doua nave extraterestre mari in jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA. Am ramas fara cuvinte.

Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice in mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington.

Mexic, Chile , Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri. 

Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.

De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?

Din ratiuni politice. Vom insera o intrebare, invocand legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.

loading...

Iar martienii de ce nu se prezinta ei insisi in societate?

Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla intr-o carantina impusa de catre conducerea universului.

Si aceasta carantina se incheie acum…

Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar intre 2010 si 2020 putem incepe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.

Si primul contact va fi cu martienii?

Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.

Cum functioneaza universul?

Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.

Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?

Se pare ca traim intr-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra.

…Dar suna teribil.

Dupa unele teorii, evoluam in forma accelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma intr-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra in varsta universala si pentru a relationa in mod deschis cu aceste alte civilizatii.

…Ne-ati putea da o mana de ajutor.

Exista o norma primordiala: nu se intervine in evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar in foarte putin timp omul va invata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem intr-o era de tranzitie, in care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.

Ocupatia dumneavoastra consta in a studia marele guvern al universului?

Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene.

Inteleg.

Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamantul in fata civilizatiei de pe Marte.

E posibil ca acest interviu sa va lase la fel de perplecsi ca si pe mine, dar luati aminte la marturiile celor care au participat la Summit-ul European de Exopolitica din 2009 – astronauti de la NASA si Agentia Spatiala Rusa, care afirma ca a existat contact cu civilizatiile extraterestre – si la cele ale organizatorului sau, Webre, autorul Exopoliticii (Vesica Piscis), Procuror General al Agentiei pentru Protectia Mediului din New York si consultant al Fundatiei Ford; ex-profesor de economie la Yale si Universitatea Texas; delegat in conventia democrata din Texas, in 1996 (Clinton-Gore).

Ei vorbesc de o realitate martiana. Daca e cert: exista oare mai mult decat atat, la scara galactica?

Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite