Un ROM din Arad a găsit, pe stradă, un portofel cu 1.250 de euro şi L-A PREDAT POLIȚIEI. Ce i-a cerut în schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se așteptau la așa cerere

Distribuie!by Un bărbat de etnie romă a predat, luni, la Poliţie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a găsit în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad. Acesta a găsit, luni, în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul în care se aflau actele de indentitate ale proprietarului şi o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat de etnie romă a predat, luni, la Poliţie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a găsit în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad.
Acesta a găsit, luni, în Piaţa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul în care se aflau actele de indentitate ale proprietarului şi o importantă sumă de bani: 650 de euro şi 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.

El a dus imediat portofelul la Poliţia Locală Arad, care a început să-l caute pe proprietar.
“Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă.


Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred“.


loading...

El le-a povestit poliţiştilor că banii şi documentele i-au alunecat din buzunar în timp ce pleca la cumpărături.
Bărbatul le-a promis poliţiştilor locali că va dona o sumă de bani copiilor instituţionalizaţi, aşa cum a fost dorinţa celui care i-a găsit portmoneul.

http://loon.ro/un-rom-din-arad-gasit-pe-strada-un-portofel-cu-1-250-de-euro-si-l-predat-politiei-ce-cerut-schimb-proprietarului-e-incredibil-nu-se-asteptau-la-asa-cerere/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

România se pregăteşte de război, în cel mai mare secret?! Vezi la ce strategie au apelat autorităţile, ca să nu intre populaţia în panică
Arsenie Boca şi cea mai profundă lecţie: Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă
Uzina Tractorul Brasov- de la inceputuri pana la DISTRUGEREA ei INTENTIONATA! Fabrica care producea un tractor la 9 minute-LIDER MODIAL pe piata tractoarelor!
România a avut a cincea flotă de pescuit a lumii. Cum am ajuns acum să importăm 92% din necesarul de peşte al ţării?
Crima vaccinării obligatorii: conform prospectelor, vaccinurile nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele!!!
Frăţia ilegală din sânul Masoneriei. Cum era protejat un judecător anchetat pentru corupţie de către şeful Poliţiei
Avem de trei ori mai multi copii saraci in Romania decat media din tarile UE
Raspunsul echilibrat al lui Daniel Bodnariu: Avem un Dumnezeu mare care va face dreptate
Producator roman de mure isi striga disperarea cu privire la mafia supermarketurilor care ii termina pe taranii romani | Pentru asta am iesit din comunism sa ne chinuie strainii?
Magda Goebbels, modelul femeilor naziste avea rădăcini evreiești. Și-a privit tatăl cum moare în lagăr și și-a otrăvit copiii
Cum sa Pierzi in Greutate si Sa-ti Purifici Organismul in 10 zile Consumand o Salata Uimitoare
Ministrul Comunicaţiilor: Gratuitatea învăţământului este o reminiscenţă a comunismului. Orice serviciu trebuie plătit
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite