Un roman neaos a fost numit secretar de Stat in guvernul lui Ciolos: Erwin Simsensohn -par rosu, clatita pe cap | suntem colonie pe fata nici macar nu mai fac eforturi alogenii sa salveze aparentele

Distribuie!by Erwin Simsensohn a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii, prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia. Ăsta-i, frate, românul neaoș: numele, părul roșu si clătita pe cap ca să nu mai fie dubii privind originea autohtonă. Cum se numeste capitala noastra, Tel Aviv? Shalom! Suntem colonie pe față, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Erwin Simsensohn a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii, prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat decizia. Ăsta-i, frate, românul neaoș: numele, părul roșu si clătita pe cap ca să nu mai fie dubii privind originea autohtonă. Cum se numeste capitala noastra, Tel Aviv? Shalom!
Suntem colonie pe față, nici măcar nu mai fac eforturi alogenii ca sa salveze aparentele. Nume de conducători/șefi: Iohannis, Cioloș, Hellvig, Kovesi, Arafat, Renate Weber, Simsensohn… Nu mai vorbim de cei ascunsi sub nume romanesti, gen Petre Roman, Tismaneanu, Ungureanu, Mungiu si altii… Ne-am intors in vremurile Anei Pauker (alias Hanna Rabinsohn)!!!

Iată ce spunea culturnicul Erwin Simsensohn într-un interviu: „A existat holocaust în România, în mare parte din cauza deciziilor unor instituţii româneşti. Acest lucru trebuie spus. Pentru ca o societate să poată avansa trebuie să-şi accepte greşelile. Statul român a acceptat existenţa holocaustului, în primul rând foarte târziu. Au trecut 14 ani, din 1989, până să se ajungă la o recunoaştere. S-a întâmplat de-abia în 2003, când statul român a recunoscut holocaustul pentru prima dată. Atunci s-a adoptat şi o lege împotriva xenofobiei, extremismului,antisemitismului.” ( Marius Albin Marinescu)


Nu uitati ca Ceausescu urma sa se intalneasca la scurt timp dupa 89 cu capeteniile Israelului, sa se declare oficial ca Romania nu a participat la HOLOCAUST!!!! Mai multe informatii aveti aici:

loading...
În primăvara anului 1990, la București trebuia să se desfășoare o solemnitate deosebită: liderii evreimii mondiale urmau să prezinte în mod oficial poporului român mulțumiri și recunoștință pentru soarta evreilor din România anilor 1940-44.  Ultimele „isprăvi” ale lui Nicolae Ceaușescu, așa cum sunt prezentate în ediția revăzută a cărții Marele Manipulator și asasinarea lui Nicolae Iorga, Ioan Petru Culianu și Nicolae Ceaușescu, aflată sub tipar. Ofer prietenilor mei de pe acest site ultimele pagini ale cărții, pagini complet inedite.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite