UN SECRET SPIRITUAL: HAINELE SE IMPRIMĂ CU ENERGIA TA

Distribuie!by Trăim într-un univers al energiilor. Tu ești energie în mișcare. La fel este și tot ceea ce te înconjoară. Am întâlnit în ultima vreme tot mai mulți oameni conștienți de acest adevăr, ceea ce este îmbucurător. Ce îmi place mie să fac este să scot în evidență aspectele practice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trăim într-un univers al energiilor. Tu ești energie în mișcare. La fel este și tot ceea ce te înconjoară. Am întâlnit în ultima vreme tot mai mulți oameni conștienți de acest adevăr, ceea ce este îmbucurător.

Ce îmi place mie să fac este să scot în evidență aspectele practice care derivă din înțelegerea acestei realități. Totul este energie. Aceasta este însă doar fraza care sintetizează în trei cuvinte adevărul. Acest „totul este energie” este prezent peste tot în viața ta, iar articolul pe care tocmai îl citești vorbește despre un mic segment care cu siguranță te interesează.


Cu toții purtăm haine. Lucrul mai puțin știut este acela că…

Hainele se imprimă cu energia ta


Și asta se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu. Energiile sunt caracterizate de anumite vibrații care interacționează între ele.

Tu ești o formă de energie care are o anumită vibrație, iar haina pe care o porți este o altă formă de energie care are o altă vibrație.

Ceea ce se întâmplă este că energia hainei comunică cu energia ta. Iar după fiecare purtare, vibrația hainei devine din ce în ce mai asemănătoare cu vibrația care te caracterizează pe tine.

Nu este recomandat să porți haine pe care le-ai mai purtat în situații în care ai experimentat trăiri intense. Dacă de exemplu ai experimentat un moment de foarte mare tristețe, hainele pe care le aveai pe tine în acel moment poartă cu ele o parte din respectiva încărcătură emoțională.

Dacă le vei îmbrăca din nou, există toate șansele ca după un anumit timp să simți o stare de apăsare și disconfort. Această stare se datorează vibrației cu care este impregnată respectiva haină pe care ai îmbrăcat-o.

Același lucru se întâmplă și în cazul trăirilor intense pe care tu le caracterizezi ca fiind pozitive. Se poate întâmpla să porți din nou o haină pe care ai mai purtat-o într-un moment în care ai experimentat o stare de fericire intensă. Purtând-o s-ar putea să simți o stare de euforie a cărei sursă nu o cunoști, sau cel puțin nu o cunoșteai până astăzi :) .

Sugestia mea este să…

Ai grijă hainele cui porți

Există două obiceiuri destul de populare ale poporului român de care îți sugerez să te ferești.

Primul dintre ele ar fi acela că în familiile cu mai mulți copii, frații mai mici poartă mai tot timpul hainele fraților mai mari. Atunci când fratele mai mare crește și nu îi mai vin pantalonii, rochia, tricoul etc. , părinții i le dau imediat spre probare fratelui mai mic. Dacă îi vin, devin ale lui din secunda următoare. Dacă nu îi vin, părinții știu că nu îi vin încă, așa că le pun la păstrare până când fratele mai mic va întruni dimensiunile necesare.

Cred că nu mai are rost să explic care sunt implicațiile acestui comportament. Cu predilecție la copii, aceștia având personalitatea în formare, purtatul hainelor altcuiva are o influență mai mare. Fratele mai mic va prelua din trăsăturile de personalitate ale fratelui mai mare, datorită vibrației existentă în haină.

Asta îl va influența în parcurgerea drumului personal pe care și la ales la venirea în această lume. Mai devreme sau mai târziu, oricum îl va parcurge. Purtând însă în majoritatea cazurilor haine pe care nu le-a mai purtat altcineva, își va dezvolta neperturbat propria personalitate.

loading...

Al doilea obicei destul de popular este acela de a achiziționa haine de la magazinele de tip second-hand. Dacă ai obiceiul să te îmbraci din cap până în picioare cu haine achiziționate de la second-hand faci o mare greșeală. Dacă te îmbraci cu pantalonii unei persoane, cămașa une altei persoane diferită de prima și pantofii unui al treilea diferit de primii doi, ai pus deja pe tine trei tipuri de energii cu siguranță contradictorii.

Ceea ce se întâmplă este că îți sporești astfel perioadele de confuzie și o să ai un sentiment de neclaritate. Imaginează-ți că sunt 4 energii care încearcă să comunice, numai că fiecare are o altă vibrație: este vibrația ta predominantă, vibrația cămașei, vibrația pantofilor, și vibrația pantalonilor. Toate obiectele vestimentare poartă cu ele tristețea sau fericirea sau confuzia foștilor lor purtători. Iar tu le pui pe toate pe tine.Nu este nici o mirare că te simți într-un anumit mod și nu știi nici tu de ce.

Odată înțeles acest aspect cu privire la haine ai putea să îl îmbini cu

Legea vidului și a prosperității

Statistic vorbind, s-a demonstrat că nu porți decât 20% din toate hainele pe care le ai în dulap. Restul le porți foarte rar sau niciodată.

Ținând cont de ceea ce ai înțeles deja despre haine citind până aici, eu îți sugerez să renunți la o parte din hainele care fac parte din acești 20% și care au aparținut altor persoane sau le-ai purtat chiar tu în momente de bucurie sau tristețe maximă.

Ai 80% din totalul de haine din care poți alege unele pe care le-ai purtat foarte rar sau poate deloc.

Te invit să nu îți faci griji cu privire spațiul rămas în dulap după ce vei renunța la 5-10% din hainele pe care le porți acum în mod constant. Și știi de ce? Pentru că „natura respinge la modul absolut ideea de vid”(Bob Proctor – Te-ai născut bogat). Dacă renunți la o parte din haine, altele noi le vor înlocui pe cele vechi. Iar tu vei merge mai ușor pe drumul tău. Un drum al armoniei și al păcii neperturbat de vibrații „împrumutate”.

final-articol

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share pentru a-i ajuta și pe ceilalți să facă alegeri conștiente cu privire la hainele pe care le poartă. Iar pentru orice fel de întrebări sau completări te invit să folosești secțiunea de comentarii de mai jos.

Cu drag,

Cosmin Constantin-Cîmpanu

Un secret spiritual: Hainele se imprimă cu energia ta

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
O fetita de 2 ani a murit dupa ce tatal a mers pe ascuns sa ii faca toate vaccinurile, fara stirea mamei
Tamaia superioara chimioterapiei in uciderea cancerului ovarian in stadiu avansat!
Un român a descoperit medicamentul care vindecă bolile de inimă şi cancerul
Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană: Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman. Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.
TEHNICA suprimata: VINDECAREA TOTALA a afectiunilor ochilor inclusiv orbirea, cat de inutili sunt ochelarii de vedere in fata acestei stiinte si cat de periculosi sunt ochelarii de soare pentru ochi!!
Sfant contemporan: PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA… Grozavia cea mare va fi un razboi intre toate marile puteri ale lumii
2% din PIB pentru aparare, a promis Iohannis din banii nostri anual adica 4 miliarde de dolari | puteti sa uitati de scoli, spitale, autostrazi!
Misterioasa convertire in masa de la islam la ortodoxie in Georgia
Companiile care compun „Big Pharma” au suferit pierderi de 24,6 de MILIARDE de dolari, după ce Donald Trump a spus că Pharma „scapă basma curată după ce a făcut o crimă”
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatorii: Orice vaccin implică riscuri... NU există nimic obligatoriu în privința propriului corp
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite