Un senator confirmă ceea ce spunea SO Vântu acum 4 luni: Iohannis va primi ÎN PLIC numele viitorului ŞEF al SRI de la cineva

Distribuie!by La finalul lunii octombrie a anului trecut, pe 28, Sorin Ovidiu Vântu anunţa opinia publică de intenţia de a-şi deschide un blog, cu intenţia de a „spune cum este conceput sistemul de Putere din România”. La patru luni mai târziu de la afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vântu, senatorul Daniel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La finalul lunii octombrie a anului trecut, pe 28, Sorin Ovidiu Vântu anunţa opinia publică de intenţia de a-şi deschide un blog, cu intenţia de a „spune cum este conceput sistemul de Putere din România”.

La patru luni mai târziu de la afirmaţiile lui Sorin Ovidiu Vântu, senatorul Daniel Savu (fost ofiţer SRI) a declarat în direct la România TV că numele noului şef al Serviciului Român de Informaţii va veni „într-un plic” în mâna preşedintelui Iohannis, aşa cum l-a primit şi Traian Băsescu pe cel al lui George Maior.


Înlocuitorul va fi numit de domnul Klaus Iohannis exact așa cum domnul Băsescu l-a numit pe domnul George Maior. Suntem țară membră NATO, avem parteneriate cu toate serviciile importante de informații din lume, suntem foarte bine văzuți în acest domeniu și probabil viitorul șef trebuie să fie un om care să fie acceptat de comunitatea internațională. SRI este membru în Clubul de la Berna, care cuprinde cele mai bune servicii de informații din lume. Nu se poate ca acest nume să-l pronunțe doar domnul Iohannis așa… probabil că va primi și dânsul un plic, cum a primit domnul Traian Băsescu, și în acel plic, va deschide plicul și va vedea numele propus și atunci toți parlamentarii vom vota pentru că se pune problema să votezi în interesul României, nu mai este o problemă politică, mai ales dacă acel nume nu va fi din lumea politică„.

loading...

Mai mult, Daniel Savu afirmă că ştie şi momentul în care i s-a „propus” noul nume pentru conducerea SRI. Este vorba despre momentul în care Klaus Iohannis a plecat în concediu în SUA.


Eu cred că va primi o propunere în calitate de țară aliată NATO și o va înainta, dar cred că a primit-o când a fost plecat în vacanță. La o asemenea numire îți consulți toți partenerii, nu spun că o primește în plic, am glumit cu plicul, a fost o metaforă, dacă credeți că domnul Iohannis are o numire pe care o face personal, eu mă înșel”, a afirmat Savu la România TV.

Sursa- Active News: http://activenews.ro/un-senator-confirma-ceea-ce-spunea-vantu-acum-4-luni-iohannis-va-primi-plic-numele-viitorului-sef-al-sri_1882964.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite