Un tânăr a supraviețuit 11 zile în pădure, după ce s-a rătăcit în timpul unei drumeții. Nu a avut deloc mâncare cu el, s-a rugat zi si noapte

Distribuie!by Un tânăr care s-a rătăcit într-o pădure densă din statul american Tennessee a fost găsit după 11 zile, într-o stare bună. Austin Bohanan s-a pierdut de tatăl său vitreg, în timpul unei drumeții, având doar puțină apă la el. În această perioadă, el a mers prin pădure și a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un tânăr care s-a rătăcit într-o pădure densă din statul american Tennessee a fost găsit după 11 zile, într-o stare bună. Austin Bohanan s-a pierdut de tatăl său vitreg, în timpul unei drumeții, având doar puțină apă la el. În această perioadă, el a mers prin pădure și a reușit să își păstreze calmul, după cum susține chiar el.

Austin Bohanan a reușit să supraviețuiască timp de aproape două săptămâni, fără să mâncare, după cum susține el. De altfel, tânărul povestește că nu a fost speriat și că și-a urmat instinctul, relatează The Independent.


„Principala preocupare era să-mi păstrez calmul, să merg în continuare. Cred că a fost instinctul. M-am rugat în fiecare noapte și în fiecare zi, iar asta m-a ajutat să merg mai departe”, a declarat acesta pentru o televiziune din Tennesse.

Tânărul a povestit că s-a pierdut de tatăl său vitreg în timpul unei drumeții. Acesta își pierduse ochelarii de vedere, iar încercarea de a-i regăsi, a reușit să se facă nevăzut.


„Cred că a mai mers puțin, încercând să-și găsească ochelarii și apoi nu l-am mai văzut”, a mai spus Austin. El a încercat să țipe după tatăl său, însă fără niciun rezultat.

loading...

Tânărul susține că a încetat să mai fie înfometat, după aproximativ două zile, când „am realizat că nu este hrană disponibilă”, afirmă el. „Am fost înfometat în primele zile, însă apoi nu am mai simțit foamea, căci creierul meu a realizat că nu este nevoie să mai trimită acel semnal”, susține tânărul.

Aproximativ 100 de oameni au fost mobilizați pentru căutarea tânărului, alături de elicoptere și câini special antrenați. Tânărul a afirmat că a mers până când a văzut bărcile de salvare de pe un râu și a strigat după ajutor. El a fost salvat astfel după 11 zile pe care le-a petrecut singur, în sălbăticie.

http://www.libertatea.ro/stiri/un-tanar-supravietuit-11-zile-padure-dupa-ce-s-ratacit-timpul-unei-drumetii-nu-avut-deloc-mancare-cu-el-1947484

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Factura la gaze impusă românilor de firma germană E.ON. Cotidianul.ro "CLIENȚII, OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE NU EXISTĂ - Surprizele din factura de gaze naturale"
Medicii ieșeni de la Maternitatea Cuza Vodă refuză să mai facă chiuretaje. Am jurat să salvăm vieți, nu să le luăm!
Prim-ministrul Ungariei Viktor Orbán s-a rugat împreună cu Nick Vujicic pentru Ungaria în fața Guvernului
O milionară din IAȘI creşte 30 de copii sarmani si de pe strazi, investeste in educatia lor si ii face premianti!
În cel mai mare secret! Iohannis, Ponta, Cioloș și Tudose ne-au pregătit Invazia Refugiaților
Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !
DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
Condamnata la 4 ani de inchisoare pentru o gaina, cu toate ca are 72 de ani! Cea mai grea pedeapsa din dosarul Microsoft e de 3 ani
Dezvăluiri: Invenție românească de miliarde de euro, blocată de Statul Român
Filosoful Mihai Şora, umilit la Ambasada SUA: ”Aveţi loc de veci?
Illuminatul mason Albert Pike: Vom folosi Islamul pentru a declansa al 3-lea razboi mondial!!! Primul si al doilea razboi au decurs EXACT cum a descris el!!!!
Tot mai aproape de profeția BIBLICĂ: Auchan introduce în România plata cu degetul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite