Un taximetrist a oprit odata sa-l ajute pe soferul lui Trump sa repare o pana, dupa cateva zile sotia soferului are parte de cadoul vietii ei!!!!!

Distribuie!by Această întâmplare a avut loc în 1993. Într-o noapte un tânăr rus, care locuia în New York și lucra ca șofer de limuzină, trecea pe Garden State Highway (șoseaua, care duce în Atlantic City) și a observat o limuzină parcată. Aceasta arăta exact ca cea a eroului nostru, dar era […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Această întâmplare a avut loc în 1993.

Într-o noapte un tânăr rus, care locuia în New York și lucra ca șofer de limuzină, trecea pe Garden State Highway (șoseaua, care duce în Atlantic City) și a observat o limuzină parcată. Aceasta arăta exact ca cea a eroului nostru, dar era rănită, cu un cauciuc dezumflat. Bărbatul putea să meargă mai departe, fără să se oprească, doar primise o comandă, însă el nu a putut să-l ignore și să nu-l ajute pe colegul său.


Eroul nostru s-a oprit, l-a ajutat pe colegul său american să monteze cauciucul de rezervă și a observat cum pasagerul singuratic al limuzinei rănite urmărea cu mult interes ceea ce se întâmpla și acțiunile coerente ale omului păsător.

— De ce îl ajuți? — a întrebat pasagerul.


— Este un lucru firesc — să te oprești ca să ajuți un om aflat în necaz. Pe drum trebuie să ne ajutăm unul pe altul. — a răspuns eroul istoriei noastre.

Șoferii și-au luat rămas-bun, și-au strâns mâinile și au plecat, fiecare grăbindu-se să-și îndeplinească sarcina sa.

Cortina.

***

De obicei, pe limuzine sunt inscripționate datele companiei proprietarului — ca reclamă gratuită sau un număr de telefon. De aceea, pasagerii îi pot găsi cu ușurință pe șoferi.

2

loading...

Cât de mare a fost uimirea eroului nostru, când peste două zile s-a întors acasă de la serviciu, unde a găsit-o pe soția sa șocată și rămasă complet fără cuvinte. Ea ținea în mâini o scrisoare de la bancă, care conținea un aviz în limba uscată a funcționarilor:

„Mortgage-ul (ipoteca) dumneavoastră pentru casă a fost achitat complet.”

Au început să caute cine este „vinovatul”.

Au aflat.

Pasagerul limuzinei rănite era Donald Trump.

Ceea ce nu spune presa, este ca Trump a fost un filantrop dealungul timpului, a facut foarte multe donatii oamenilor, un fel de Becali de la noi.

http://perfectmedia.tv/un-dar-domnesc-de-ce-donald-trump-daruit-unui-taximetrist-rus-un-apartament-new-york/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite