Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”

Distribuie!by Ideologia transgender postuleaza că o persoană se poate considera ca având de ce gen și de ce sex dorește, indiferent de biologia organismului său.Însă, această teorie este spulberată chiar de un transexual. Darius Bulzan, devenit după schimbarea de sex Daria Bulzan, a afirmat într-un interviu acordat on-line că „transexualitatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ideologia transgender postuleaza că o persoană se poate considera ca având de ce gen și de ce sex dorește, indiferent de biologia organismului său.
Însă, această teorie este spulberată chiar de un transexual.

Darius Bulzan, devenit după schimbarea de sex Daria Bulzan, a afirmat într-un interviu acordat on-line că „transexualitatea este o problemă mentală”.


„Transexualitatea este o problemă din uter, nu la nivel hormonal, pentru că fizic, corpul este 100% masculin. E o problemă mentală. Toată comunitatea trans mă urăște pentru că vorbesc logic, dar cineva trebuia s-o facă.
Există un curent care-și propune să schimbe normele societății și care spune că atunci când auzi că o persoană este gay, trans, pardon, tu să spui, „ah e 100% normal să fii trans”. Și aici e problema. Nu e normal să fii trans pentru că este o tulburare…Uite, eu trăiesc în societate ca femeie, cu acte cu tot. Din punct de vedere medical, normalitatea este cât se poate de clară. Un om normal, din punct de vedere medical, este un om care-și poate îndeplini orice funcție. În cazul nostru, al persoanelor trans, funcția mea reproductivă este automat anihilată. Este cât se poate de clar. Oamenii trans, activiștii, nu acceptă ideea asta pentru că ei spun că „normalitatea ține de fiecare individ”, dar repet, din punct de vedere medical, este clar. Este o știință”, a spus el în interviul menționat. 

Darius Bulzan a devenit, în acte, Daria, după ce la vârsta majoratului și-a făcut o schimbare de sex.  În 2013, Darius a participat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV.


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Viata intre reptilieni: Înregistrările secrete ale Prințesei Diana. Devenise extrem de geloasă pe cumnata ei, iar Regina o vedea drept „o amenințare”
DESCOPERIREA TINUTA IN SECRET ANI DE ZILE! CARE ERA DE FAPT SOLUTIA SIMPLA IMPOTRIVA CANCERULUI!
Elevii unui liceu construiesc o casa in fiecare an, suna comunist sa pui elevii la munca? Insa rezultatele ii fac sa plece cu cunostinte practice din scoala!
Oja este periculoasa pentru copii
Polonia se îndreaptă către o ieșire din Uniunea Europeană. Donald Tusk: „Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”
Nicusor Dan, explicaţii despre controversa din declaraţia sa de avere: „Nu-mi aduc aminte ce am făcut cu banii"
Medic: Vaccinarea este o activitate care se face individual si nici un neavenit nu poate impune unui medic sa faca acte medicale de tip Mengele. Cine vrea vaccinare obligatorie sa se faca medic si sa infiinteze unitati medicale naziste, sa inscauneze un Hitler si apoi are mana libera
NU UITAȚI DE „COLECTIV”! Povestea unei periuțe de dinți ce a rămas nefolosită, într-un pahar
BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
Abia acum aflam ca la NEVERSEA s-a lasat cu sacrificii umane, cum a avut loc o crima in dimineata de dupa eveniment | energiile negative de la NEVERSEA au cauzat moartea unui om
Apa uşoară: leacul bolilor grele
Decizie de ultimă oră a ANAF. Sunt vizate persoanele fără venituri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite