Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”

Distribuie!by Ideologia transgender postuleaza că o persoană se poate considera ca având de ce gen și de ce sex dorește, indiferent de biologia organismului său.Însă, această teorie este spulberată chiar de un transexual. Darius Bulzan, devenit după schimbarea de sex Daria Bulzan, a afirmat într-un interviu acordat on-line că „transexualitatea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ideologia transgender postuleaza că o persoană se poate considera ca având de ce gen și de ce sex dorește, indiferent de biologia organismului său.
Însă, această teorie este spulberată chiar de un transexual.

Darius Bulzan, devenit după schimbarea de sex Daria Bulzan, a afirmat într-un interviu acordat on-line că „transexualitatea este o problemă mentală”.


„Transexualitatea este o problemă din uter, nu la nivel hormonal, pentru că fizic, corpul este 100% masculin. E o problemă mentală. Toată comunitatea trans mă urăște pentru că vorbesc logic, dar cineva trebuia s-o facă.
Există un curent care-și propune să schimbe normele societății și care spune că atunci când auzi că o persoană este gay, trans, pardon, tu să spui, „ah e 100% normal să fii trans”. Și aici e problema. Nu e normal să fii trans pentru că este o tulburare…Uite, eu trăiesc în societate ca femeie, cu acte cu tot. Din punct de vedere medical, normalitatea este cât se poate de clară. Un om normal, din punct de vedere medical, este un om care-și poate îndeplini orice funcție. În cazul nostru, al persoanelor trans, funcția mea reproductivă este automat anihilată. Este cât se poate de clar. Oamenii trans, activiștii, nu acceptă ideea asta pentru că ei spun că „normalitatea ține de fiecare individ”, dar repet, din punct de vedere medical, este clar. Este o știință”, a spus el în interviul menționat. 

Darius Bulzan a devenit, în acte, Daria, după ce la vârsta majoratului și-a făcut o schimbare de sex.  În 2013, Darius a participat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV.


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite