Ungaria a incendiat toate plantatiile Monsanto GMO, Ungaria si Peru sunt printre putinele tari din lume care interzic cresterea produselor modificate genetic!!!!! Doar cateva tari din intreaga lume carora le pasa de sanatatea populatiei lor!!!

Distribuie!by Ungaria a luat o poziție hotărâtă împotriva biotehnologiei gigantului Monsanto și modificarea genetică, de a distruge 1000 de acri de porumb dupa ce au constatat ca au fost cultivati cu semințe modificate genetic, în conformitate cu declaratiile adjunctului secretar de stat al Ministerului Dezvoltării Rurale Lajos Bognar, Ungaria. Spre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ungaria a luat o poziție hotărâtă împotriva biotehnologiei gigantului Monsanto și modificarea genetică, de a distruge 1000 de acri de porumb dupa ce au constatat ca au fost cultivati cu semințe modificate genetic, în conformitate cu declaratiile adjunctului secretar de stat al Ministerului Dezvoltării Rurale Lajos Bognar, Ungaria. Spre deosebire de multe țări ale Uniunii Europene, Ungaria este o țară în care semințele modificate genetic (GMO) sunt interzise. Într-o poziție similară împotriva ingredientelor modificate genetic, a trecut Peru, de asemenea, care a emis o interdicție de 10 ani pe produsele alimentare modificate genetic.
Aproape 1000 de hectare de porumb s-au dovedit a fi sol cu semințe modificate genetic si  au fost distruse de-a lungul Ungariei, a spus secretarul  de stat, adjunct al Ministerului Dezvoltării Rurale, Lajos Bognar .Porumbul GMO a fost arat pe dedesubt, a declarat Lajos Bognar, dar polenul nu sa extins de la porumb, a adăugat el. 

Spre deosebire de multe state membre ale UE, semințele GMO sunt interzise în Ungaria. Verificările vor continua în ciuda faptului că, comercianții sunt obligați să se asigure că produsele lor  nu sunt GMO-uri, a spus Bognar. 

În timpul invesigatiilor, controlorii au descoperit produse de Monsanto Pioneer printre semințele plantate. 

loading...
Libera circulație a mărfurilor în cadrul UE înseamnă că autoritățile nu vor putea investiga modul în care semințele au ajuns în Ungaria, dar  vor  verifica unde pot fi găsite, a spus Bognar. Postul public de radio regional, a raportat că cele mai mari (două) companii internaționale producătoare de semințe, sunt afectate din aceasta cauza și semințe GMO ( modificate genetic) ar fi putut fi semănate până in mii de hectare din țară. Cei mai multi dintre fermierii locali s-au plans, deoarece ei au descoperit doar acum  ca foloseau seminte modificate genetic. 

Cum sezonul  este deja în curs de desfășurare, este prea târziu pentru a semăna semințe noi, astfel încât aceasta recolta e pierduta. 

Și pentru a face lucrurile chiar mai rău pentru fermieri, compania care a distribuit semințele în județul Baranya este în proces de lichidare. Prin urmare,în cazul în care orice compensație este plătită de către producătorii de semințe internaționali, banii vor fi plătiti în primul rând creditorilor acestei societăți, mai degrabă decât agricultorilor.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Utopia comunistă din Spania. Un sat în care nu există şomaj, iar criza economică nu s-a făcut simţită
Protestele aveau scopul de a imparti tara prin infiltrati straini, insa demisia lui Ponta a dat peste cap toate planurile stabilite!
Fără comentarii. Cioloș îi cumpără mașini noi lui Iohannis și îi finanțează un parc de trandafiri
În Suedia, guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, ţara arde în haosul războiului civil. (Vine războiul – 7)
CEAUSESCU se tragea dupa MAMA dintr-un capitan al lui TUDOR VLADIMIRESCU!
Borisov l-a trimis la plimbare “cu flota” pe Iohannis: Nu vrem război cu Rusia. Iohannis: Care flotă?
David Rockefeller: Tot ce avem nevoie este o criza majora iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala
Directorul de securitate de la Google demontează miturile despre securitatea din mediul online. Mark Risher: „Oamenii care se laudă pe reţelele sociale devin ţinte pentru atacurile cibernetice”
A existat o propunere de amendament in 1916 in SUA ca fiecare act de razboi sa fie supus unui vot national, iar cei care votau da, trebuiau sa se ofere voluntari in armata!
Motivul halucinant pentru care Guvernul Cioloș s-a împrumutat în secret cu 500 de milioane de euro de la Banca Mondială
Natiunile Unite expun CHEMTRAILS, iata dovada 100% ca acestea sunt un plan al depopularii mondiale
SUA: Un bărbat crescut de două lesbiene ia poziţie împotriva căsătoriilor unisex: Familiile gay au devenit o INDUSTRIE masivă. Copiii se fabrică pentru a fi vânduţi sau cumpăraţi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite