Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!

Distribuie!by Cei care l-au votat pe Iohannis si si-au primit prima palma cand acesta l-a pus mana sa dreapta pe un psd-ist, isi regreta ziua in care i-au votat, cand puteau sa anuleze voturile ca sa se reia alegerile cu candidati independenti, care nu au mai fost in functii publice […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cei care l-au votat pe Iohannis si si-au primit prima palma cand acesta l-a pus mana sa dreapta pe un psd-ist, isi regreta ziua in care i-au votat, cand puteau sa anuleze voturile ca sa se reia alegerile cu candidati independenti, care nu au mai fost in functii publice pana atunci.

Cotidianul Click a publicat astăzi o imagine incredibilă. Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, mâna dreaptă a președintelui României Klaus Iohannis a fost fotografiat dormind în timpul unei vizite la nivel înalt a președintelui României, Klaus Iohannis la invitația președintelui Serbiei, Tomislav Nikolic. Cel mai inspirat comentariu a fost cel al lui Robert Turcescu, care a scris pe Facebook: Unul TACE, altul DOARME!


16 iulie 2015. Preşedintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită oficială în Republica Serbia. Printre numeroasele întrevederi din capitala Belgrad se numără şi o întâlnire cu preşedintele Serbiei, Tomislav Nikolic. Au participat aproximativ 20 de oameni, consilieri ai celor doi preşedinţi.

Printre ei şi Sorin Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale”, așa începe articolul din Click. Partea cea mai tare de-abia urmează! Din cuprinsul acestui articol, ilustrat cu fotografii extrem de sugestive,  rezultă că mâna dreaptă a președintelui Klaus Iohannis a fost fotografiat de membrii delegației sârbe cum a a adormit în sala în care tocmai se desfășuraseră discuțiile dintre cei doi președinți.


Cei prezenţi încă în sală se jură că Sorin Dan Mihalache a adormit buştean, sunetele scoase chemându-se ”sforăit” în limba română şi ”хркање” în sârbă.

Trebuie spus că incidentul a avut loc după ce președinții celor două state au părăsit încăperea. Este cel puțin ciudat modul în care s-a ajuns la publicarea acestor fotografii, întrucât există o practică a confidențialității momentelor neoficiale la nivelul diplomației.

loading...Partea sârbă pare să fi încălcat toate regulile ospitalității, dacă sursa invocată de Click este cea corectă.

Până la ora publicării articolului nu s-a înregistrat nicio reacție din partea Președinției României.

Update:

”Văd ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare de vreme ce o data pe saptamana se inventeaza cate o stire care sa ma puna intr-o lumina defavorabila.

Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un m oment in care delegația română astepta terminarea convorbirilor te-a-tete dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o ora. De altfel cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate.
Nu cred ca partea sarba se preteaza la asemenea gesturi. mai degraba e vorba de un binevoitor roman.”, a spus Dan Mihalache pentru STIRIPESURSE.RO

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite