USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil

Distribuie!by   Dupa ce USR a fost votat masiv in Brasov, lesbienele au prins tupeu, mai ales dupa ce au vazut si ce usor se iau copiii de la parinti. Motivul casatoriei nu poate fi decat unul singur, sa se poata infia copii, deoarece 2 persoane de acelasi sex nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Dupa ce USR a fost votat masiv in Brasov, lesbienele au prins tupeu, mai ales dupa ce au vazut si ce usor se iau copiii de la parinti. Motivul casatoriei nu poate fi decat unul singur, sa se poata infia copii, deoarece 2 persoane de acelasi sex nu pot procrea.

Două brașovence, Georgiana și Cătălina, sunt intr-o relație de aproape doi ani de zile și s-au cunsocut pe un site dedicat comunității LGBT, iar din prima zi au știut că vor merge împreună pe același drum în viață. Acestea își doresc ca statul român să le recunoască parteneriatul civil, însă, din cauza faptului că societatea are încă idei preconcepute despre relațiile între două persoane de același sex, o astfel de expunere nu pare a fi cea mai bună soluție.


Georgiana consideră că există foarte mulți oameni care au o atracție pentru persoanele de același sex, dar, din diferite considerente, decid să nu se afișese în societate ca un cuplu. Cele două însă aleg să se țină de mână pe stradă, indiferent că se plimbă prin centrul orașului sau în cartierul în care locuiesc.

„Mai sunt instigatori, sunt acolo omniprezenți. Ei te filează, dacă nu ești atent, dacă ești mai diferit. A trecut la un moment dat cineva pe lângă noi și striga «huo, lesbienelor». N-am avut foarte multe relații, pentru că tot timpul trebuia să mă ascund, să nu spun cu cine mă văd. Mama, fiind cadru medical, studiase la facultate că homosexualitatea este o boală și era foarte greu să o scoți din paradigma asta. Faza e că binele unuia nu e neapărat și binele tău. Aici cred că, de fapt, e conflictul cel mai mare pe care îl suferă toată comunitatea: oamenii nu pot să vorbească deschis despre problemele lor”, spune Cătălina, conform libertatea.ro.


loading...

„Dacă eu nu m-aș lua de mână cu iubita pe stradă, cine ar ști de noi? E clar, oamenii n-au văzut, nu știu ce e un cuplu gay, nu știu că existăm printre ei, trebuie foarte multă pasiune pe partea asta și implicare activă ca să se vadă. Noi am ales să ne expunem”, spun fetele.

Două brașovence, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite